Geast
Брой мнения : 645 Points : 827 Reputation : 5 Join date : 13.02.2010 Age : 29
| Заглавие: Nightmare in the head [Cloud] Съб Фев 13, 2010 10:13 pm | |
| Реших и аз да пусна темичка за мен си ^.^ Име: Дари Дата на раждане: 16.10.95 Родно място: София Характер: променлив (или мила и добра или много зла) Обичам: приятелите си, животните, аниметата (не лигавите с магиики и принцески, а тези с повече смисъл и някакъв погледа към живота или някой с повече екшън), музиката, семейството, немския. 3 думи, които ме описват най-добре: луда, мечтателка, неутрална.
Последната промяна е направена от Eαrl Phαntømhive на Нед Май 09, 2010 8:25 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти | |
|
Love. The big Mama
Брой мнения : 293 Points : 584 Reputation : 14 Join date : 24.01.2010 Age : 32
| Заглавие: Re: Nightmare in the head [Cloud] Съб Фев 13, 2010 10:24 pm | |
| Здравей! От къде си? Как научи за форумчето? Какво правиш през свободно си време? Разбрах, че си осми клас(ако не се лъжа де) - в каква гимназия си? | |
|
Geast
Брой мнения : 645 Points : 827 Reputation : 5 Join date : 13.02.2010 Age : 29
| Заглавие: Re: Nightmare in the head [Cloud] Пет Апр 09, 2010 2:52 pm | |
| (Пиша това наново, 'щот старото ми мнение ме дразнеше, а не се сетих да го едитна, а направо го изтрих...) От къде си?Как научи за форумчето?От един друг форум, някой ми беше пратил линк. Какво правиш през свободно си време?Уча, гледам анимета, гледам филми, играя си с котката, правя клипове и гиф-ове, слушам музика, чета книги, седя на компютъра. Разбрах, че си осми клас(ако не се лъжа де) - в каква гимназия си?В най-обикновенна, 31 СУЧEМ "Иван Вазов" с немски и английски. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Nightmare in the head [Cloud] | |
| |
|