~Kiss_me~
Брой мнения : 97 Points : 132 Reputation : 0 Join date : 29.01.2010 Местожителство : В моя собствен свят...
| Заглавие: малко и от мен... Пет Яну 29, 2010 7:14 pm | |
| Аз се заех да пиша книга.Написах около 20-25 страници,но не се сещам как да продължа.Сега няма да пусна всичко,защото не съм си го написала на компа.Малко сега,малко после...Докато стигнем до края на моето "писание" и ми кажете,как мога да продължа. 1 глава Къмпингуване У дома съм си.В Бернтаун-едно обикновено градче,в което не се случва нищо вълнуващо. Беше 5 часа вечерта.Стоях пред огледалото и се питах „Това аз ли съм?”.Как можах да се променя толкова?Днес беше 13 март,моят рожден ден.Навършвах 14 години.Приготвях се за купона. Вече бях готова,но изпитвах странно чувство.Страх не бе точното описание,но се доближаваше.Не разбирах какво ми става.Как може мен,Мелани Харпли,президент на клуба „МоДеРнИ СлАдУрИ” ,в който членуват само най готините момичета да ме беше страх да отида на собствения си купон?Нещо не се връзваше. Всичко мина добре.Ужасното чувство изчезна,още щом слязох по стълбите. -Мел!Мелани, събуди се! Чувах гласа на майка си някак отдалеч.После,като че ли се разбудих.Погледнах към големият месингов часовник окачен на стената.Беше 9.30!Закъснявах за училище,но не ми пукаше.Защо ли?Не знаех.Просто си лежах в леглото и се чудех,защо мама ме събужда чак сега.После се сетих.Денят беше събота.Нямаше да ходя на училище.Това имаше и добра,и лоша страна.Добрата – Всички се сещат,че нямаше да уча.Лошата – нямаше да го видя.Има още много,но си го пиша на тетрадка.Утре ще сложа още. | |
|
st1n4ove4ka
Брой мнения : 19 Points : 23 Reputation : 0 Join date : 09.02.2010 Age : 30 Местожителство : Добрич
| Заглавие: Re: малко и от мен... Сря Фев 10, 2010 9:03 am | |
| кого няма да види???? пусни още, моляяя. стана ми интересно ПП. нз дали тук трябва да се пишат коментари. ако не ми кажи д го махна | |
|