Latest topics | » Къде е коледното настроениеЧет Дек 12, 2013 7:08 pm by moredn » Мисъл на деняЧет Дек 12, 2013 7:03 pm by moredn » Какво търсим тук?Чет Дек 12, 2013 7:01 pm by moredn » Идилия в бледи стиховеСъб Юли 20, 2013 12:15 pm by hrodopski » Мъдри мисли свързани с любовтаНед Юли 14, 2013 12:29 pm by moredn » Колко жалко, колко болноПон Апр 29, 2013 5:41 pm by hrodopski » Нож с две остриетаСря Авг 22, 2012 7:31 pm by perfect_stranger » Какво слушате в момента?Чет Апр 05, 2012 5:23 pm by Glrk » ПОКАНА - АРТ РЕЗИДЕНЦИЯ "СТАРОТО УЧИЛИЩЕ", 2012Сря Апр 04, 2012 10:42 am by palica |
Poll | | Какво търсим тук? | Влизам, за да видя/покажа различни произведения на изкуството. | | 27% | [ 6 ] | Любопитно ми беше в началото и се привързах към сайтчето. | | 27% | [ 6 ] | Търся нови запознанства и контакти. | | 5% | [ 1 ] | Разнообразявам скуката. | | 32% | [ 7 ] | И аз не знам защо съм тук? | | 9% | [ 2 ] |
| Общо гласове : 22 |
|
|
| Здравейте :)) | |
| | Автор | Съобщение |
---|
my.wild
Брой мнения : 34 Points : 42 Reputation : 1 Join date : 19.02.2010 Age : 32
| Заглавие: Здравейте :)) Нед Фев 28, 2010 10:56 am | |
| Това е моята темичка. Казвам се Яна, приятно ми е да бъда в този фолум. Ако някой има някакви въпроси - нека пита.
Последната промяна е направена от my.wild на Пет Мар 05, 2010 9:31 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | gigi
Брой мнения : 172 Points : 331 Reputation : 0 Join date : 26.01.2010
| Заглавие: Re: Здравейте :)) Пон Мар 01, 2010 3:44 pm | |
| Здравей, Яни! От къде си? Имаш ли любимо занимание, а ястие? На колко год си? От къде научи за форума? | |
| | | my.wild
| Заглавие: Re: Здравейте :)) Пет Мар 05, 2010 9:30 pm | |
| Здравей! От къде си? Имаш ли любимо занимание, а ястие? От София съм. Любимите ми занимания са доста - обичам да рисувам и да си мисля за разни работи. Когато имам възможност гледам да излизам извън града, разбира се обичам и да съм с приятели и съвсем безгрижно да се забавляваме. Относно ястие - ами тук пак са доста. Не ям месо, но мъпреки това умея да се наслаждавам прилично на храната. Шоколадът ми е голяма слабост. Много обичам, както и по принцип всякакви сладки неща. Сутрин се събуждам с мисълта за кафе с мляко и така да се каже именно то ме кара в ранните часове да се надигна. Иначе по-сериозно ядене - много обичам постен ориз, както и постни спагети. Също така всякакви салати - зелената и шопската обаче като че ли са ми фаворити. Абе доста неща харесвам, няма да имам време да изброя всичко . На колко год си? На 17 съм, но през април ставам на 18.От къде научи за форума? От един друг форум.
Благодаря ти за въпросите. | |
| | | gigi
Брой мнения : 172 Points : 331 Reputation : 0 Join date : 26.01.2010
| Заглавие: Re: Здравейте :)) Нед Мар 07, 2010 5:42 pm | |
| ^ Коя зодия си? ^ Имаш ли определен стил на обличане и какво мислиш за това? ^ Обичаш ли домакинската работа? ^ Можеш ли да плуваш? ^ А да готвиш? ^ Най- забавен спомен от училище? ^ Имаш ли любимо място сред природата? ^ Вярваш ли в мистичното, паранормалното? * Станах ли досадна?! | |
| | | my.wild
| Заглавие: Re: Здравейте :)) Нед Мар 07, 2010 7:25 pm | |
| ^ Коя зодия си? Овен, въпреки, че съм точно на 20 април - между овена и телеца, но от малка си се приемам за овен.^ Имаш ли определен стил на обличане и какво мислиш за това? Ами не бих казала. В общи линии харесвам доста неща, а и на периоди стила ми се изменя. Преди предпочитах да нося по-смъкнати и скейтърски дрехи, но на последък е даже обратното, просто не се възприемам вече така, предпочитам по-женски и подчертаващи фигурата облекла. И въпреки това не бих казала, че имам определен стил или поне не бих могла да го определя.^ Обичаш ли домакинската работа? По принцип не особенно. Но има моменти, в които ме хваща някакво неудържимо желание да подреждам на пример. Също така съм свикнала винаги да си мия приборите след като ги използвам, да си приготвям храна, когато се наложи и т.н. Не ме е страх от домакинската работа, но във всеки случай не ми е "хоби".^ Можеш ли да плуваш? Да. Научих се на доста ранна възраст и винаги ми е доставяло голямо удоволствие.^ А да готвиш? Горе-долу. С някой по-елементарни неща се справям.^ Най- забавен спомен от училище? Хаха, ами имам няколко много приятни спомени. На пример как в девети клас трябваше да гледаме Троя защото по литература учихме Илиада, обаче на на мен и една приятелка ни беше много скучно и решихме да изпробваме един спрей за самоотбрана, който бях взела от брат ми. Оказа се, че тя е пръснала прекалено много и ни евакуираха като решиха, че се е спукала някаква тръба на парното и изтича газ. Имам много подобни спомени и от по-долните класове, особенно до пети клас. Наистина има неща, за които до сега се смея от сърце.^ Имаш ли любимо място сред природата? Доста са. Има едно село - Априлци, до Троян. В сравнение с повечето места в България, то е сравнително НЕ застроено и е наистина приятно. Точно срещу къщата където отсядаме когато сме там има една река, до която може да се слезе и въпреки, че от първият път когато съм била там е станала значително по-мръсна и неприятна все пак си е хубаво. В същото село, но съвсем в другия край, близо до къщата на една позната има още една река, много отцепена от хората за това и е наистина прекрасна. Водата е кристално чиста и спокойна, а реката е страшно обширна. Великолепно място. Също така обожавам морето. Но там уединение и спокойствие съвсем вече е трудно да се намери. Просто в представите ми все още изплуват спомениет ми за него от както съм била малка и когато все още се намираха безлюдни плажове и пусти скалисти брегове, които сега доста ми липсват. Тъжно е. Има още доста места, но е направо стряскащо как с всяка изминала година те биват все по-осакатявани от непрестаното застрояване.^ Вярваш ли в мистичното, паранормалното? В някой неща - да. Зависи.* Станах ли досадна?! Разбира се, че не. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Здравейте :)) | |
| |
| | | | Здравейте :)) | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |