Latest topics | » Къде е коледното настроениеЧет Дек 12, 2013 7:08 pm by moredn » Мисъл на деняЧет Дек 12, 2013 7:03 pm by moredn » Какво търсим тук?Чет Дек 12, 2013 7:01 pm by moredn » Идилия в бледи стиховеСъб Юли 20, 2013 12:15 pm by hrodopski » Мъдри мисли свързани с любовтаНед Юли 14, 2013 12:29 pm by moredn » Колко жалко, колко болноПон Апр 29, 2013 5:41 pm by hrodopski » Нож с две остриетаСря Авг 22, 2012 7:31 pm by perfect_stranger » Какво слушате в момента?Чет Апр 05, 2012 5:23 pm by Glrk » ПОКАНА - АРТ РЕЗИДЕНЦИЯ "СТАРОТО УЧИЛИЩЕ", 2012Сря Апр 04, 2012 10:42 am by palica |
Poll | | Какво търсим тук? | Влизам, за да видя/покажа различни произведения на изкуството. | | 27% | [ 6 ] | Любопитно ми беше в началото и се привързах към сайтчето. | | 27% | [ 6 ] | Търся нови запознанства и контакти. | | 5% | [ 1 ] | Разнообразявам скуката. | | 32% | [ 7 ] | И аз не знам защо съм тук? | | 9% | [ 2 ] |
| Общо гласове : 22 |
|
|
| Djenny_m - това съм аз | |
| | Автор | Съобщение |
---|
djenny_m
Брой мнения : 187 Points : 236 Reputation : 1 Join date : 25.02.2010 Age : 38 Местожителство : София
| | | | gigi
Брой мнения : 172 Points : 331 Reputation : 0 Join date : 26.01.2010
| Заглавие: Re: Djenny_m - това съм аз Чет Мар 04, 2010 11:49 am | |
| Мислиш да оставаш в България? Мечтаеш ли да заминеш извън страната и къде? Любими групи? Какво ти е мнението за сайтчето? | |
| | | djenny_m
Брой мнения : 187 Points : 236 Reputation : 1 Join date : 25.02.2010 Age : 38 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Djenny_m - това съм аз Чет Мар 04, 2010 1:04 pm | |
| Мислиш да оставаш в България? - чудя се още, но може би ще остана. Имам още малко докато завърша и после евентуално ще видим....Мечтаеш ли да заминеш извън страната и къде? - Аз много обичам да пътувам. Ще ми се да отида до Дисниленд, до Париж във Франция, до замъка Бран, на Влад Дракула в Румъния, до Египет и мн. мн. други места...Любими групи? Ето какво ми харесва:
Linkin Park Rammstein Nightwish Apocalyptica Nirvana Darude KORN papa roach Prodigy Limp Bizkit Godsmack Guano Apes Amon Amarth WITHIN TEMPTATION ........ и др.
От тези които изброих не слушам абсолютно всички парчета, само избрани неща, а иначе по принцип не слушам само тежка музика .... да не останете с такова впечатление. Слушам каквото ми хареса. Старая се да не робувам на определен стил, въпреки, че имам пристрастия към по-тежки неща.Какво ти е мнението за сайтчето? - харесва ми, дано да стане популярно.
ПП: Мерси за въпросите | |
| | | gigi
Брой мнения : 172 Points : 331 Reputation : 0 Join date : 26.01.2010
| Заглавие: Re: Djenny_m - това съм аз Нед Мар 07, 2010 5:40 pm | |
| Здравей пак: ^ Коя зодия си? ^ Имаш ли определен стил на обличане и какво мислиш за това? ^ Обичаш ли домакинската работа? ^ Можеш ли да плуваш? ^ А да готвиш? ^ Най- забавен спомен от училище? ^ Имаш ли любимо място сред природата? ^ Вярваш ли в мистичното, паранормалното? * Станах ли досадна?! | |
| | | djenny_m
| Заглавие: Re: Djenny_m - това съм аз Нед Мар 07, 2010 7:02 pm | |
| Здрасти!Коя зодия си? - ракИмаш ли определен стил на обличане и какво мислиш за това? - не трябва да се робува на стилове, всеки трябва да носи каквото му е удобно и с каквото се харесва той, аз така правя Обичаш ли домакинската работа? - честно казано - не Можеш ли да плуваш? - не, давила съм се преди години и съм ефектирана от морето, нищо, че имам баба там, мразя да ходя ...А да готвиш? - да мога, но го правя рядкоНай-забавен спомен от училище? - толкова са много. Ами можеби когато бях водеща на изпращането и ми беше нервно, преди това поисках от едни съученици сок. Но тъй като бях жадна, а на сичкото от горе бях и понастинала въобще не усетих мирис на нещо по различно. Отпих доста стабилно от сока и след това установих, че вътре няма само сок. Бяха ми сипали водка и щях да ги ликвидирам направо....Цялато ми сценична треска обаче се изпари и се получи много добро шоу. В началото първият клас, който повикахме не разбра, че трябва да излизат на сцената и докато ги извикат трябваше да замазвам положението, понеже другия водещ се спече момчето, но не и аз. Благодарение на "сока". Всички от класа ми стояха и ме гледаха с отворена уста и не можеха да повярват на очите си, а накрая класната каза, че ако са знаели какъв талант съм, щяла съм да водя всички изпращания докато завърша. Имаш ли любимо място сред природата? - обичам да се разхождам в гората. В родния ми град има една горичка, да се разхождаш там рано сутрин, докато не се е изпарила росата е много хубавоВярваш ли в мистичното, паранормалното? - твърдо даСтанах ли досадна? - не, разбира се | |
| | | Glrk
Брой мнения : 335 Points : 423 Reputation : 2 Join date : 23.03.2010 Age : 35 Местожителство : Plovdiv
| Заглавие: Re: Djenny_m - това съм аз Пон Мар 29, 2010 10:20 am | |
| - djenny_m написа:
Имаш ли любимо място сред природата? - обичам да се разхождам в гората. В родния ми град има една горичка, да се разхождаш там рано сутрин, докато не се е изпарила росата е много хубаво
Алиииййии, как да не те млясна по бузата Определяш ли себе си като луда глава или не? Обичаш ли предизвикателства? Какво е екстремното нещо, което винаги си искала да направиш, но не ти е достигал куража/възможностите? П.П. по мой вечатления ти си изключително нежна и намираш хубавото доста лесно. С толкова много любов извираща от теб, приятеля ти ще да е много щастлив човек | |
| | | djenny_m
| Заглавие: Re: Djenny_m - това съм аз Пон Мар 29, 2010 3:59 pm | |
| - Glrk написа:
Алиииййии, как да не те млясна по бузата - изчервява се
Определяш ли себе си като луда глава или не? - определено да
Обичаш ли предизвикателства? - да, мисля, че е по-добре да съжаляваш за нещо, което си направил, отколкото за нещо, което не си.
Какво е екстремното нещо, което винаги си искала да направиш, но не ти е достигал куража/възможностите? - мразя самолети, защото имам фобия и си мисля, че ще умра от катастрофа в самолет НО СЕ КАЧИХ. Превъзмогнах си страха и не ме е страх от нищо екстремно по земя и по въздух. Имам желание за бънджи скок, за скок с парашут, за летене с делта и парапланер, за гонки с коли /нищо, че от скоро взех книжка/. За водните екстремни забавления съм 100% пас. Ако се опита някой да ме качи на кораб, голям кораб - ще е най-голямата грешка в живота му.
П.П. по мой вечатления ти си изключително нежна и намираш хубавото доста лесно. - ех, голям си сладур Алекс | |
| | | Glrk
Брой мнения : 335 Points : 423 Reputation : 2 Join date : 23.03.2010 Age : 35 Местожителство : Plovdiv
| Заглавие: Re: Djenny_m - това съм аз Пон Мар 29, 2010 4:07 pm | |
| - djenny_m написа:
За водните екстремни забавления съм 100% пас. Ако се опита някой да ме качи на кораб, голям кораб - ще е най-голямата грешка в живота му. ех, голям си сладур Алекс кис-кис (тва е притеснителен смях) Аз също искам много с бънджи, но най-много искам да пробвам "БейсДжъмпинг"(не знам дали го написах правилно) Въпрос: Имаш ли си идея къде в България е най-хубавото място за бънджи? | |
| | | djenny_m
| Заглавие: Re: Djenny_m - това съм аз Пон Мар 29, 2010 4:11 pm | |
| Въпрос: Имаш ли си идея къде в България е най-хубавото място за бънджи?
- Аспаруховия мост е малко далечко, но Витиня е добра алтелнатива - 120 м. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Djenny_m - това съм аз | |
| |
| | | | Djenny_m - това съм аз | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |