Latest topics | » Къде е коледното настроениеЧет Дек 12, 2013 7:08 pm by moredn » Мисъл на деняЧет Дек 12, 2013 7:03 pm by moredn » Какво търсим тук?Чет Дек 12, 2013 7:01 pm by moredn » Идилия в бледи стиховеСъб Юли 20, 2013 12:15 pm by hrodopski » Мъдри мисли свързани с любовтаНед Юли 14, 2013 12:29 pm by moredn » Колко жалко, колко болноПон Апр 29, 2013 5:41 pm by hrodopski » Нож с две остриетаСря Авг 22, 2012 7:31 pm by perfect_stranger » Какво слушате в момента?Чет Апр 05, 2012 5:23 pm by Glrk » ПОКАНА - АРТ РЕЗИДЕНЦИЯ "СТАРОТО УЧИЛИЩЕ", 2012Сря Апр 04, 2012 10:42 am by palica |
Poll | | Какво търсим тук? | Влизам, за да видя/покажа различни произведения на изкуството. | | 27% | [ 6 ] | Любопитно ми беше в началото и се привързах към сайтчето. | | 27% | [ 6 ] | Търся нови запознанства и контакти. | | 5% | [ 1 ] | Разнообразявам скуката. | | 32% | [ 7 ] | И аз не знам защо съм тук? | | 9% | [ 2 ] |
| Общо гласове : 22 |
|
|
| Аз и моята темичка | |
| | Автор | Съобщение |
---|
eastern_flower
Брой мнения : 21 Points : 27 Reputation : 0 Join date : 06.03.2010 Age : 34
| | | | Lavatera
Брой мнения : 53 Points : 63 Reputation : 0 Join date : 21.02.2010 Age : 34 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Аз и моята темичка Съб Мар 06, 2010 8:23 pm | |
| Я, градска! (: Здравей и добре дошла! Учиш ли в момента, какво, къде, защо? Къде си завършила в Пловдив? Изброй ми някои от дребните нещица, които те усмихват всеки ден. Изброй ми някои от любимите ти изпълнители, групи. И, айде стига за сега. После повече. (; | |
| | | Love. The big Mama
Брой мнения : 293 Points : 584 Reputation : 14 Join date : 24.01.2010 Age : 32
| Заглавие: Re: Аз и моята темичка Съб Мар 06, 2010 8:24 pm | |
| Хехе, добре дошла! Разкажи нещо повече Какво те вдъхновява? Каква музика слушаш? Кога за последно бе на море и къде? С какво мислиш да се занимаваш в бъдеще? | |
| | | eastern_flower
| Заглавие: Re: Аз и моята темичка Нед Мар 07, 2010 12:49 am | |
| Залавям се с отговорите
Lavatera,здравей и на теб и благодаря за гостоприемството Уча Право в УНСС,1-ви курс.Имах големи делеми какво точно да уча.Фаворити ми бяха правото и журналистиката,но все пак реших да заложа на първото.Просто журналистиката е по-несигурна професия и засега ще ми остане като хоби.Имам планове да запиша второ висше това,но правото се учи 5 години и половина,та ще имам време да му мисля.А в УНСС,защото не ме приеха в СУ.За мен тези два университета са най-добрите и другаде не съм кандидатствала.Не крия,че исках да уча в СУ и че това ми беше голяма мечта,но явно не съм се постарала достатъчно,за да се сбъдне. В Пловдив завърших в ОМГ-то.С немски бях,но най-големият ужас си остана математиката.В 7-ми клас я обичах,но после ми беше голяма мъка. Усмивка се появява,когато чуя гласа на родителите си по телефона и знам,че са добре.Когато излизам за лекции и казвам чао на приятеля ми,който спи,а той ме целува и ми казва,че ме обича.Когато видя някое куче или котка навън.Винаги се спирам и правя смешни звуци,от които хората се шашкат.Много ме радват малките деца,много.Най-обикновени неща.Усмихвам се,когато книгата ми върви и я чета страшно бързо.Всякакви наистина дребни неща,които стоплят сърцето. Аз си падам по бг музика и рок.Но българската музика е с големи приоритети и постоянно слушам бг радио.За любим изпълнител мога да кажа Миро,Васил Найденов,Руши,Стефан Вълдобрев,Графа.От групите много харесвам Сигнал(чичо ми свиреше 20 години там),Остава.От чуждите харесвам много неща.По-стария период на Металика,Рамщайн много ми допадат и с удоволствие слушам немска реч,но само при тях.А Гуен Стефани,Шакира и Пинк са ми любимите певици.Доста разностранна е музиката,но съм на настроения,които се менят често.
Love,добре заварила. Вдъхновяват ме най-често песни и техните текстове.Думи,облечени в музика,могат да събудят много емоции в мен и да ме накарат да седна и да измайсторя някой разказ веднага.Също така понякога нещата си идват сами.Спомням си как се връщах от морето,валеше дъжд и ми хрумна идея за разказ.Друг път пак пътувах,слънцето ми светеше в очите и хоп-друг разказ.Явно пътуванията също ми влияят много добре.А понякога просто е наложително да седна и да измисля нещо.За някое състезание сядам и осмислям темите в главата си,докато не се спра на някоя добра,а след това да я реализирам. За музиката вече разказах.Наистина е различна и много зависи дали съм усмихната,уморена,дали ми се танцува и т.н. Миналата година бях на море за последно.Направих три морета тогава.Две на Слънчев бряг и едно на Поморие.Аз съм водна зодия и само море ми дай.Обожавам го. Въпросите за бъдещото ми професионално развитие много ме измъчват.Записах една специалност,сега искам втора и направо полудявам.Откакто се помня искам да съм адвокат,а в последствие разбрах,че искам да съм прокурор,но нещата,които учим в университета,са повече от ужасни и се питам-Не сбърках ли?.В същото време много обичам да пиша и това ми е голямо занимание.Да не споменавам и за стратта ми към книгите,но мама там беше категорична.Тя самата е учителка и ми е забранила от дете да се занимавам с филология.Каквато и да е тя Очаквам още въпроси | |
| | | gigi
Брой мнения : 172 Points : 331 Reputation : 0 Join date : 26.01.2010
| Заглавие: Re: Аз и моята темичка Нед Мар 07, 2010 5:41 pm | |
| Щом очакваш, да те нападам! ^ Коя зодия си? ^ Имаш ли определен стил на обличане и какво мислиш за това? ^ Обичаш ли домакинската работа? ^ Можеш ли да плуваш? ^ А да готвиш? ^ Най- забавен спомен от училище? ^ Имаш ли любимо място сред природата? ^ Вярваш ли в мистичното, паранормалното? ^ Какво мислиш за форумчето * Станах ли досадна?! | |
| | | hidden
Брой мнения : 3 Points : 4 Reputation : 0 Join date : 07.03.2010 Age : 45 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Аз и моята темичка Нед Мар 07, 2010 5:47 pm | |
| Я, колежка! Какво ти харесва в правото и към коя област смяташ да се ориентираш? Или още не си се ориентирала /нормално, все пак си още първи курс/. Ако имаш въпроси за професията и всичко свързано с правото, питай. Поздрави | |
| | | eastern_flower
| Заглавие: Re: Аз и моята темичка Пон Мар 08, 2010 11:51 am | |
| gigi,обичам въпросите и с радост ще отговоря на твоите ^ Коя зодия си? Родена съм на 21-ви юли и съм между рак и лъв.Имам и от двете,но все пак повече рак.
^ Имаш ли определен стил на обличане и какво мислиш за това? Честно казано нямам.Или може би спортно-елегантно.Ходя най-често с дънки.Напоследък нося и много поли и рокли,високи обувки и всякакви по-изискани глупости.Нещо университетът ме промени.Иначе лятото мога да бъда видяна най-вече с някоя размъкната тениска или потниче и бели къси панталонки.А в по-хладните дни-така любимите суичъри.Нищо уникално няма в самия ми стил,но се опитвам да подбирам уникални дрехи,които по-рядко се срещат на пазара и веднага правят впечатление.
^ Обичаш ли домакинската работа? Не особено.Яко е като си кажеш:Сега ще почистя,ще измия,като се върна и ще ахне...но си имам доста по-приятни неща за вършене.И все пак в София ми се налага това да правя.От задълженията тези са върху моите плещи.
^ Можеш ли да плуваш? Да.От дете.Ходя всяка седмица и на плуване.
^ А да готвиш? Слабо.Много слабо.Винаги мога да нагостя с пържени картофки.Или с някой сандвич.Друго не съм и пробвала да правя.Е,не знам дали готовата пица,която само се бута във фурната се брои.
^ Най- забавен спомен от училище? От класа ми от 8-ми до 12-ти.И главно 12-ти може би.Бях любимка на един приятел,а той беше тарторът на всички щури неща.Двамата счупихме една врата,постоянно бях носена от него като агне за заколение.Когато му хрумваше,че трябва да ходя някъде с него,просто ме взимаше.Имаше навика да ме качва на една машина за десертчета.А те са доста високи и трябваше да чакам него или някой друг,за да ме свалят.Същото беше и с останалите момчета.Много обичаха да ни отвличат вниманието по някакъв начин и после да им ставам жертви.Забавни дни бяха.Сега се сещам и за един ден в 8-ми клас.Един приятел хвърли чин от 4-тия етаж.После всички бяхме в дирекцията и като по чудо не го изгониха.Просто криехме до край кой беше извършителят.
^ Имаш ли любимо място сред природата? Морето.Много го обичам.Действа ми толкова успокояващо.Също така и Родопите.Това си е нашата планина и не я давам за никоя друга.
^ Вярваш ли в мистичното, паранормалното? Сама не мога да си отговоря.Вярвам в 6-тото чувство,вярвам в дежа-ву-то,защото непрестанно ми се случва.Освен тов често се замислям и за преражданията,в които вярвам от части.
^ Какво мислиш за форумчето Много е симпатично.Засега е малко и все още недоразвито,но дано с общи усилия стане един по-пълен и посещаван форум.
* Станах ли досадна?! Не.Искам още | |
| | | eastern_flower
| Заглавие: Re: Аз и моята темичка Пон Мар 08, 2010 12:00 pm | |
| hidden,все още всичко ми е толкова ново с правото.Бях с по-други очаквания.А отивам в университета и уча пак история на България.Не че се оплаквам,обичам историята,но едно на ръка,че бях при Саздов(ако си го чувал) и второ,че просто мислех,че започваме направо с Конституционното право,да речем.Или с Търговското.Без всякакви въвеждащи неща.Или път Макроикономиката,която учим.Не бях видяла в програмата първия семестър Микроикономиката и е четвъртък.Аз вече ще си ходя,като си мисля,че сме свършили с лекциите и изведнъж ми казват:Къде,имаме Микро?А на мен ми дойде като гръм от ясно небе.Също така се дразня и на избираемите предмети.Карат те да ги избереш за има няма 2 минути.И ти просто отбелязваш,не знаеш къде кой ще ти преподава,на сляпо. Иначе на мен правото си ми е мечта,откакто бях на 10-тина годинки може би.Първо исках да стана принцеса,а след това адвокат.И през всичките години в училище,където ми се отдаваше историята и литературата,аз продължавах да си искам адвокатската професия.Дойде 11-ти клас,трябваше да решавам по какво да ходя на уроци и веднага си казах,че ще е за правист.Като по-малка в професията ме привлече възможността да защитавам хората.Но напоследък съм минала към другата крайност.Е,има време,докато реша каква да бъда.Надявам се дотогава главата ми да се е е избистрила.
А ти къде си завършил и като какъв по-точно практикуваш? | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Аз и моята темичка | |
| |
| | | | Аз и моята темичка | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |