Love. The big Mama
Брой мнения : 293 Points : 584 Reputation : 14 Join date : 24.01.2010 Age : 32
| Заглавие: Детски мечти Пет Мар 12, 2010 2:00 pm | |
| Или какви искахте да станете, когато бяхте малки? - като професия, качества, живот и прочие. Тук можетеда разкажете за най-светлия си период от живота си, а именно - детството! Някои ще си кажат "ама защо детсвото??" - защото детските години са най-безгрижните години, тогава сме най-невинни [b][i] Е сега аз ще ви разкажа малко за моето детство. Мен ме отгледаха бабите, никога не съм ходила на детска градина или нещо подобно. Защо ли? Баща ми не искаше все казваше, че не искал разни учителки да ме гледат Та спомням си че в най-ранна въздраст, когато нашите с големи мъки се опитваха да ме нахранят, аз се взирах в екрана на вкл. телевизор и си мечтаех да стана банкер. Намирах нещо много "готино" да работиш "с ония големи машини там и да смяташ курса на долара" По-късно си мечтаех за лекарска професия и за това как ще лекувам болните и ще им пиша болнични и извинителни бележки. И сега за моята най-голяма меюта, съпътствала ме още в началото на тийнеджърската въздраст - когато исках да ставам астронавт! Бях изчела половиния рафт със фантастика на баща ми все гледах разни филми със фантастична насоченост. Но след като ме приеха в тоха мечтите ми за бъдещото изчезнаха Сега сте вий наред | |
|