Latest topics | » Къде е коледното настроениеЧет Дек 12, 2013 7:08 pm by moredn » Мисъл на деняЧет Дек 12, 2013 7:03 pm by moredn » Какво търсим тук?Чет Дек 12, 2013 7:01 pm by moredn » Идилия в бледи стиховеСъб Юли 20, 2013 12:15 pm by hrodopski » Мъдри мисли свързани с любовтаНед Юли 14, 2013 12:29 pm by moredn » Колко жалко, колко болноПон Апр 29, 2013 5:41 pm by hrodopski » Нож с две остриетаСря Авг 22, 2012 7:31 pm by perfect_stranger » Какво слушате в момента?Чет Апр 05, 2012 5:23 pm by Glrk » ПОКАНА - АРТ РЕЗИДЕНЦИЯ "СТАРОТО УЧИЛИЩЕ", 2012Сря Апр 04, 2012 10:42 am by palica |
Poll | | Какво търсим тук? | Влизам, за да видя/покажа различни произведения на изкуството. | | 27% | [ 6 ] | Любопитно ми беше в началото и се привързах към сайтчето. | | 27% | [ 6 ] | Търся нови запознанства и контакти. | | 5% | [ 1 ] | Разнообразявам скуката. | | 32% | [ 7 ] | И аз не знам защо съм тук? | | 9% | [ 2 ] |
| Общо гласове : 22 |
|
|
| Eдна тъжна история... | |
| | Автор | Съобщение |
---|
~Kiss_me~
Брой мнения : 97 Points : 132 Reputation : 0 Join date : 29.01.2010 Местожителство : В моя собствен свят...
| Заглавие: Eдна тъжна история... Пет Яну 29, 2010 9:43 pm | |
| Едно момиче се разхождаше в парка.Нямаше нищо необикновено,освен дълбоката тъга която то чувстваше.Тъга за какво?И то не знаеше точно. Може би,защото бе преживяло смъртта на майка си преди няколко седмици.Болката по любимият човек бе непоносима. Разяждаше го отвътре и караше очите му да ронят сълзи. Чисти като езерце сълзи.И съзнанието на клетото момиче беше чисто-макар и пълно с болка и тъга.То не мислеше за нищо друго,освен за майка си.Слънцето,което едва изгряваше на хоризонта му напомняше за нея.Нежна,любяща и винаги с топлия,загрижен поглед.Очите на момичето отново се наляха със сълзи.На където и да се обърнеше,на където и да погледнеше, то си спомняше за своята майка.Майка.Само тази дума го прорязваше дълбоко в сърцето.Не му се говореше,не му се вървеше...не му се живееше. На пътя му излезе малко коте.Толкова слабичко и безпомощно котето напомняше на момичето за себе си.То взе котето и го прегърна. Седна на една пейка и заплака.Тогава разбра защо.Котето му напомняше не за него самото,а за майка му.Малкото животинче гледаше точно като нея.Опитваше се да упокои плачещото момиче. Не след дълго малкият парк се оживи.Хора,бързащи за работа преминаваха под големите зелени дървета.Беше пролет-най хубавото време от годината. Момичето все още плачеше,взело малкото котенце в ръце. Когато някой човек умре,душата му се преражда в друго същество. | |
| | | Love. The big Mama
Брой мнения : 293 Points : 584 Reputation : 14 Join date : 24.01.2010 Age : 32
| Заглавие: Re: Eдна тъжна история... Пет Яну 29, 2010 9:50 pm | |
| Много е хубаво, като се има предвид въздрастта ти и това, че са първите ти стъпки в писането. Съвтвам те да четеш повечко, за да обогатяваш света си. Историята е много невинна, мила и нежна, продължавай да пишеш! Развивай се! | |
| | | ~Kiss_me~
Брой мнения : 97 Points : 132 Reputation : 0 Join date : 29.01.2010 Местожителство : В моя собствен свят...
| Заглавие: Re: Eдна тъжна история... Пет Яну 29, 2010 9:52 pm | |
| - Love. написа:
- Много е хубаво, като се има предвид въздрастта ти и това, че са първите ти стъпки в писането. Съвтвам те да четеш повечко, за да обогатяваш света си.
Историята е много невинна, мила и нежна, продължавай да пишеш! Развивай се! Много ти благодаря!Ще опитам да се развивам още и още,защото хич не е лесно! | |
| | | Love. The big Mama
| Заглавие: Re: Eдна тъжна история... Пет Яну 29, 2010 9:54 pm | |
| Нищо не е лесно, а и писането не е какво да е. Малко са хората, които владеят тайните на това майсторство! | |
| | | ~Kiss_me~
| Заглавие: Re: Eдна тъжна история... Пет Яну 29, 2010 9:55 pm | |
| - Love. написа:
- Нищо не е лесно, а и писането не е какво да е. Малко са хората, които владеят тайните на това майсторство!
От това как се изразяваш,си личи,че ти си един от тях. | |
| | | Love. The big Mama
| Заглавие: Re: Eдна тъжна история... Пет Яну 29, 2010 10:03 pm | |
| Глупости, ласкаеш ме. Аз едва с нескромното си мнение смея да твърдя, че мога да пиша що годе добре -т. е някъде по средата. | |
| | | sparkling_dust
Брой мнения : 303 Points : 342 Reputation : 4 Join date : 29.01.2010 Age : 32
| Заглавие: Re: Eдна тъжна история... Съб Яну 30, 2010 9:54 pm | |
| Много ми хареса замисълът, толкова нежно и чисто. Ах, любовта между майката и детето е най-чистата и силна разновидност на любовта, поне според мен. Наистина има какво още да се желае, за да се превърне творбата ти в перфектен разказ, но никой не се е родил научен! Продължавай да пишеш и ще видиш как ден след ден ще подобряваш начина си на писане, но е хубаво и да четеш книги. Те наистина обогатяват изключително много речника. Много успехи ти желая в писането! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Eдна тъжна история... | |
| |
| | | | Eдна тъжна история... | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |