Latest topics | » Къде е коледното настроениеЧет Дек 12, 2013 7:08 pm by moredn » Мисъл на деняЧет Дек 12, 2013 7:03 pm by moredn » Какво търсим тук?Чет Дек 12, 2013 7:01 pm by moredn » Идилия в бледи стиховеСъб Юли 20, 2013 12:15 pm by hrodopski » Мъдри мисли свързани с любовтаНед Юли 14, 2013 12:29 pm by moredn » Колко жалко, колко болноПон Апр 29, 2013 5:41 pm by hrodopski » Нож с две остриетаСря Авг 22, 2012 7:31 pm by perfect_stranger » Какво слушате в момента?Чет Апр 05, 2012 5:23 pm by Glrk » ПОКАНА - АРТ РЕЗИДЕНЦИЯ "СТАРОТО УЧИЛИЩЕ", 2012Сря Апр 04, 2012 10:42 am by palica |
Poll | | Какво търсим тук? | Влизам, за да видя/покажа различни произведения на изкуството. | | 27% | [ 6 ] | Любопитно ми беше в началото и се привързах към сайтчето. | | 27% | [ 6 ] | Търся нови запознанства и контакти. | | 5% | [ 1 ] | Разнообразявам скуката. | | 32% | [ 7 ] | И аз не знам защо съм тук? | | 9% | [ 2 ] |
| Общо гласове : 22 |
|
|
| Любими реплики от филми | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Love. The big Mama
Брой мнения : 293 Points : 584 Reputation : 14 Join date : 24.01.2010 Age : 32
| Заглавие: Любими реплики от филми Пет Апр 09, 2010 7:13 am | |
| Кой са вашите любими реплики от филми? Наскоро имаше тема за изтъркани, а сега за такива които са ни зарадвали.. Мойте са от една пародия на Heroes направена от spifo: "Не си ли се замислял защо си черен?" "Патка с пу*ка,пу*ка с патка" "Тая рокля ми е от абитюрентската сватба" "Кофата е спукана от е*ане!" "ШЕ МЕ ЧУК*Т!" "Тъпо ми е.Хмм...Ще си рисувам глупави човечета,нищо че съм кьопав" "Б*х тия съм ги спукала от е*ане!" | |
| | | Geast
Брой мнения : 645 Points : 827 Reputation : 5 Join date : 13.02.2010 Age : 29
| Заглавие: Re: Любими реплики от филми Пет Апр 09, 2010 7:34 am | |
| "Guard the boat, mind the tide... don't touch my dirt" - Jack Sparrow "Can't rain all the time", The Crow | |
| | | Ниенор
Брой мнения : 126 Points : 177 Reputation : 3 Join date : 19.03.2010 Age : 31 Местожителство : Абаносовото Графство
| Заглавие: Re: Любими реплики от филми Пет Апр 09, 2010 4:22 pm | |
| "....and there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity." (Lestat, Queen Of The Damned) | |
| | | vamp_lady898
Брой мнения : 93 Points : 105 Reputation : 4 Join date : 09.04.2010
| Заглавие: Re: Любими реплики от филми Пет Апр 09, 2010 6:31 pm | |
| Every song ends but that's not a reason not to enjoy the music! One Tree Hill | |
| | | Fitzroy
Брой мнения : 64 Points : 72 Reputation : 2 Join date : 15.04.2010 Age : 36 Местожителство : Somewhere in the Universe
| Заглавие: Re: Любими реплики от филми Пет Апр 23, 2010 9:41 pm | |
| От Кръвни връзки, любимия ми сериал, който вече го спряха. Главните герои са ослепяващото бивше ченге и настоящ цастен детектив Виктория Нелъсн, 470 годишния вампир Хенри Фицрой, копеле на Хенри VІІІ (оня с 6те жени), бившия партньор от полицията и бивше гадже на Вики - детектив Майкъл Селучи и Корйн Фенъл, която е много сладка готик мацка и от трети епизод е асистентка на Вики. Жнра е Фентъзи/ Криминале/Драма "Delcious until proven guilty." - Корийн Фенъл,
"Murder by jealousy demon, second degree - yeah ... it practically writes itself, doesn't it?" - Майк Селучи
" Майк: - Направила го е кукла? Хенри: Пропусна ли онази част, когато се появи демонът? Корийн: А и това са идоли, не кукли. Вики: Тук вече не важат същите правила, Майк. Майк: Да, това го разбрах, Вики. Дребни убийци, а? Хенри: Кажи ми, детектив, да не си спал на течение?"
"Хенри: Къде отиваш? Вики: На лов за съпруг. Хенри: Ето ти съпружески материал (сочи себе си) Вики: Сладък си, но сутрин не ставаш. Хенри:, Не ,не ставам."
"Вики: Ще се справиш ли? Хенри: И преди съм говорил с жени, Вики. Вики: Да, но това е различно. Ти няма да...нали знаеш, да ги ухапеш? Хенри: Казваш ми, че не мога ли? Вики: Не. ПРосто не е много професионално. Хенри: Казваш ми, че не мога. Вики: Това е разследване, не...пикник. Хенри: Кега говорим за това, което не бива да правя или за онова, което не съм направил. Вики го гледа неразбиращо Хенри: Предната нощ, когато не останах в офиса, а после ти дойде в апартамента ми... Вики: О,не, не, не. Това есъвсем различно...Съвсем! Хенри: Ок. Трябва да отида да се преоблека. Обадими се по- късно. И няма да го направя. Вики: Да ги ухапеш? Хенри: Да ги ухапя."
Vicki: What did we do in the days before reverse directories?
Henry: Do you know what it's like trying to draw with someone looking over your shoulder? Vicki: Mmmm - it makes you want to stop work and discuss my case. Henry: I have a deadline. If this book isn't in with the printers at the end of the month, my editors are gonna kill me - again. Vicki: So much for a timeless existence as one of the Children of the Night. Henry: Welcome to the twenty-first century. Vicki: But Henry, these people need our help. Henry: I gave at the office. Vicki: The little prince doesn't help the homeless? Henry: I wandered Europe for years after the great war - I know what it's like to have nothing.
Vicki: I've called the police in on this, but I just think that a vampire's nose for blood will find things in a sewer that they will miss. Henry: Sewer? You didn't say anything about a sewer! Vicki: Cuz I was saving the best for last.
Mike: I'll help you with your case if you'll help me with mine. Vickie: Still need me for the tough stuff, huh? Vicki: This isn't Henry. He doesn't do this! Mike: Oh Really! Fang Boy doesn't eat? Vicki: He doesn't kill!
Mike: (to Vicki) Who are you and what have you done with Vicki Nelson?
Mike: Any idea who he was with two nights ago? Vicki: Two nights ago he was with me. Mike: All night? Vicki: Most of it. Mike: Oh, I hope I never need you as an alibi
Mike: Listen - I have a body with two puncture wounds, no blood and no sign of struggle - even if I didn't believe in vampires, I'd be thinking vampire.
Mike: Is it Henry, your new partner? Or are we talking about some kind of bloodsucking convention in town?
Vicki: It's just a conversation - nothing to worry about. Henry: That's what my father said to Anne Boleyn - right before he took her head.
Henry: (to Mike) How do we do his? You hit me with phone books until I confess?
Mike: What exactly is your type Henry? O Negative?
Vicki: All we need now is a flame-thrower. Coreen: Done. I'll need an hour. I made one last year for a party.
Henry: You know how I survived 500 years? Vicki: Mega doses of vitamin C and complete danger-avoidance? Henry: Picking my battles.
Henry: One doesn't win an argument with you. Vicki: Don't even bother.
Henry: I have killed people, and I will kill again. It's part of who - and what I am.
Henry: I spent a long time learning to control my impulses. I'm not human Vicki. And every once in a while, somebody's gotta die.
Vicki: You're the one who was learning military strategy in his diapers - you must have some idea.
Coreen: Vampires - don't leave home without them.
Mike: How do you know my gun's calibre? Coreen: Glock, nine millimeter, nine by nineteen casing, right? I've seen you use it - sweet piece.
ато ва са само част от любимите ми. ПРосто такива диалози не бях виждала отдавна. | |
| | | Madame Vilette Потребител за месец март 2010 г
Брой мнения : 192 Points : 245 Reputation : 11 Join date : 02.02.2010 Age : 35
| Заглавие: Re: Любими реплики от филми Вто Май 04, 2010 6:40 pm | |
| В българското кино има култови реплики, които обожавам.
„Татко каза, че ще ми купи колело, ама друг път.“ - „Куче в чекмедже” „Няма да си играем тука на абстрактен хуманизъм. Сега ще видите вий, кон боб яде ли!“ - „Вчера” „Знаеш ли, брат'чед, кое отличава хората от животните? Алкохолът. Нито едно животно не пие.“ - „Двойникът” | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Любими реплики от филми | |
| |
| | | | Любими реплики от филми | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |