Latest topics | » Къде е коледното настроениеЧет Дек 12, 2013 7:08 pm by moredn » Мисъл на деняЧет Дек 12, 2013 7:03 pm by moredn » Какво търсим тук?Чет Дек 12, 2013 7:01 pm by moredn » Идилия в бледи стиховеСъб Юли 20, 2013 12:15 pm by hrodopski » Мъдри мисли свързани с любовтаНед Юли 14, 2013 12:29 pm by moredn » Колко жалко, колко болноПон Апр 29, 2013 5:41 pm by hrodopski » Нож с две остриетаСря Авг 22, 2012 7:31 pm by perfect_stranger » Какво слушате в момента?Чет Апр 05, 2012 5:23 pm by Glrk » ПОКАНА - АРТ РЕЗИДЕНЦИЯ "СТАРОТО УЧИЛИЩЕ", 2012Сря Апр 04, 2012 10:42 am by palica |
Poll | | Какво търсим тук? | Влизам, за да видя/покажа различни произведения на изкуството. | | 27% | [ 6 ] | Любопитно ми беше в началото и се привързах към сайтчето. | | 27% | [ 6 ] | Търся нови запознанства и контакти. | | 5% | [ 1 ] | Разнообразявам скуката. | | 32% | [ 7 ] | И аз не знам защо съм тук? | | 9% | [ 2 ] |
| Общо гласове : 22 |
|
|
| Лексиконче | |
|
+11Glrk eastern_flower Geast L'Arc~en~Ciel brain__ Moonstalker jrockgirl sparkling_dust ~Kiss_me~ desize1996 gigi 15 posters | Автор | Съобщение |
---|
gigi
Брой мнения : 172 Points : 331 Reputation : 0 Join date : 26.01.2010
| Заглавие: Лексиконче Съб Яну 30, 2010 1:12 pm | |
| Име:
Прякор:
Тегло:
Височина:
Пола ви е:
Любима напитка:
Любим стил музика:
Любима Марка Автомобил:
Настоящо място на живеене:
Най-близката забележителност до вашето жилище е:
Ползвали ли сте някога наркотични вещества ?
Лъжата за вас е:
Любим спомен от детството:
Най-щастливото ви преживяване:
Признавате ли за грешките си?
Кои качества най-много мразите в един човек ?
Коя е белята която си спомняте и днес?
3 думи които най-точно ви описват:
Какво не харесваш в себе си и какво харесваш?
Коя държава искате да посетите най-много?
Интересува ли ви какво другите мислят за вас?
Къде е най-странното място където сте били през целия ви живот:
Най-хубавите думи, отнасящи се за вас, които сте чували през живота ви:
В Какво настроение сте в момента:
Кой е най-красивия подарък който са ви подарявали?
Любимо мото, или лаф:
Имате ли братя, сестри и как се казват?
Приятелите ви във форума -
Какво мислите за сайтчето? - | |
| | | desize1996
Брой мнения : 1 Points : 1 Reputation : 0 Join date : 30.01.2010
| Заглавие: Re: Лексиконче Съб Яну 30, 2010 6:06 pm | |
| Име: ДесиПрякор: Хъмм...Нямам Тегло: 57Височина: 167Пола ви е: женски Любима напитка: Вода, портокалов сок и сок от зелена ябълкаЛюбим стил музика: Поп, RnB, хип-хоп, рапЛюбима Марка Автомобил: Мини Купърите са уникални...Настоящо място на живеене: СофияНай-близката забележителност до вашето жилище е: Военно-историческият музейПолзвали ли сте някога наркотични вещества? НеЛъжата за вас е нещо отвратителноЛюбим спомен от детството: Аз още съм си дете...Но един от любимите ми е, когато бях в Испания и отидохме на един пазар, където имаше купища бонбони- шоколадови, гумени, всякакви. Бях на 6 и направо очите ми изтекоха Най-щастливото ви преживяване: Когато брат ми си дойде от Италия, където беше заминал да учи. Признавате ли за грешките си? РядкоКои качества най-много мразите в един човек? Мразя хора, които лъжат и които са лицемерниКоя е белята която си спомняте и днес? Бях много послушна като малка, така че няма такава. 3 думи които най-точно ви описват: Умна (или поне така казват), отмъстителна, забавнаКакво не харесваш в себе си и какво харесваш? Не харесвам мързела си... Харесвам това, че съм забавна, косата и очите си, както и това, че не се засягам, ако ме обиждат...Коя държава искате да посетите най-много? Италия, Англия, Ирландия, ГърцияИнтересува ли ви какво другите мислят за вас? Зависи кой. Интересува ме какво мислят само най-близките ми- семейството и няколко приятели.Къде е най-странното място където сте били през целия ви живот: Не се сещам в момента.Най-хубавите думи, отнасящи се за вас, които сте чували през живота ви: Отново не се сещам.В Какво настроение сте в момента: Влюбена и тъжна...Кой е най-красивия подарък който са ви подарявали? Една плюшена играчка...Любимо мото, или лаф: ...Имате ли братя, сестри и как се казват? Брат, казва се Калоян.Приятелите ви във форума - все още нямамКакво мислите за сайтчето? - още разглеждам, но ми изглежда обещаващо. | |
| | | ~Kiss_me~
Брой мнения : 97 Points : 132 Reputation : 0 Join date : 29.01.2010 Местожителство : В моя собствен свят...
| Заглавие: Re: Лексиконче Съб Яну 30, 2010 7:57 pm | |
| Име: Истинското ми е Михаела
Прякор: Мишка,мишок и т.н.
Тегло: Височина: 155Пола ви е: женскиЛюбима напитка: Може би спрайт...
Любим стил музика:доста са: RnB,хип-хоп,Поп,рапЛюбима Марка Автомобил: нямам,но бих се зарадвала на едно BMV.Настоящо място на живеене: гр.ЯмболНай-близката забележителност до вашето жилище е: Тракийско селище в КабилеПолзвали ли сте някога наркотични вещества ?: ТцЛъжата за вас е: Лъжата за мен,е неуважение към човека,за който е използванаЛюбим спомен от детството: Аз още съм си детеНай-щастливото ви преживяване: Не си спомнямПризнавате ли за грешките си?: Попринцип да,но има и изключенияКои качества най-много мразите в един човек ?; надменноста и гордосттаКоя е белята която си спомняте и днес?: Мисля че съм била кротичка3 думи които най-точно ви описват: вие трябва да кажете!
Какво не харесваш в себе си и какво харесваш? Мисля,че не съм мн красива...Но пък много харесвам съчиненията,който пиша.
Коя държава искате да посетите най-много ?ФранцияИнтересува ли ви какво другите мислят за вас? Не че е от значение,но не ми е и безразлично
Къде е най-странното място където сте били през целия ви живот: Мисля че съм била кротичкаНай-хубавите думи, отнасящи се за вас, които сте чували през живота ви: Казвали са ми,че съм красива,че съм забавна и,че съм най добрата приятелка.Това за мен си е напълно достатъчно.В Какво настроение сте в момента: Щастлива съм,но дори и не знам защо.Кой е най-красивия подарък който са ви подарявали?: Много обичам животните и растенията,така че когато ми подарят цвете,съм особено щастлива.
Любимо мото, или лаф: Писах си го в профила,ама нещо не ми излиза: Може да съм сладка,може да не съм,но можеш да ме имаш...Само на сън!!!
Имате ли братя, сестри и как се казват?: Нямам
Приятелите ви във форума - Всички ми харесват,а за нещо като приятел нз.
Какво мислите за сайтчето? - Супер сайт! | |
| | | sparkling_dust
Брой мнения : 303 Points : 342 Reputation : 4 Join date : 29.01.2010 Age : 32
| Заглавие: Re: Лексиконче Съб Яну 30, 2010 9:44 pm | |
| Име: Ивонка Прякор: Хах, всевъзможни прякори съм имала... Но в моментна нямам. Тегло: 50 Височина: 165 Пола ви е: Женски Любима напитка: Пепси и ментов чай. Любим стил музика: Не се ограничавам само в един стил. Слушам всичко, което ми хареса. Любима Марка Автомобил: ... Настоящо място на живеене: гр.Сливен Най-близката забележителност до вашето жилище е: ... Ползвали ли сте някога наркотични вещества ? Не и не бих. Лъжата за вас е: Поредният недостатък на хората, който съсипва животите им. Любим спомен от детството: Хм... Като се замисля, не мога да определя някой, който да е по-добър от останалите. Просто има толкова много неща, които обичам от детството ми. Най-щастливото ви преживяване: Една екскурзия до Казанлък. Признавате ли за грешките си? По принцип съм от хората, които спорят, докато ответната страна не се убеди в правотата им. Но да, когато сбъркам си признавам, колкото и неприятно да ми е. Кои качества най-много мразите в един човек ? Егоизмът, злобата, завистта, лицемерието. Коя е белята която си спомняте и днес? Ами не си спомням, пък и не бях някакво разюздано дете. 3 думи които най-точно ви описват: Умна, инат и приятел. Какво не харесваш в себе си и какво харесваш? Не харесвам името, носа и желанието ми да помагам, дори на тези, които не го заслужават. А харесвам умението ми да оцелявам след тежките моменти. Коя държава искате да посетите най-много? Полша(майка ми е от там), Англия(ами на мен пък ми харесва тази подреденост на англичаните), Бразилия(наистина едни пламенни хора, а и карнавалите <3) и Америка(Холивуд, Ню Йорк). Интересува ли ви какво другите мислят за вас? Преди се интересувах много, но сега не. Къде е най-странното място където сте били през целия ви живот: Една изоставена сграда, без прозорци и врати. Усещането беше много странно. Най-хубавите думи, отнасящи се за вас, които сте чували през живота ви: Доста комплименти съм получавала, кои искрени, кои не... Но нещото, което най-много ме изненада и зарадва бяха думите на едно момиче- "Възхищавам ти се!" В Какво настроение сте в момента: Доста позитивно! Кой е най-красивия подарък който са ви подарявали? Не мога да определя. Всеки един значи много за мен... Любимо мото, или лаф: ... Имате ли братя, сестри и как се казват? Имам сестра, казва се Красимира. Приятелите ви във форума - Ами за сега не съм завързала приятелство с някого... Какво мислите за сайтчето? - Много ми харесва оформлението му! Дано се разрастне и да стане още по-хубаво място! | |
| | | jrockgirl
Брой мнения : 25 Points : 29 Reputation : 0 Join date : 01.02.2010 Age : 29 Местожителство : Там някъде
| Заглавие: Re: Лексиконче Пон Фев 01, 2010 8:40 pm | |
| Име:Анелия
Прякор:Мммм Ани,Ан,Ано,Мизерия,Метъъъл,Рок,Куче,Animal
Тегло:50
Височина:Нз
Пола ви е:Ми доколкото знам съм момиче
Любима напитка:Вода
Любим стил музика:Rock,Metal,Jrock и др...
Любима Марка Автомобил:Трабант
Настоящо място на живеене: в един кашон до болницата
Най-близката забележителност до вашето жилище е: Моргата
Ползвали ли сте някога наркотични вещества ? Не
Лъжата за вас е: Нещо,без което не мога
Любим спомен от детството: Ммм много са
Най-щастливото ви преживяване: Не се сещам.Попринцип живея ден за ден така е по лесно x)
Признавате ли за грешките си? Не никога!
Кои качества най-много мразите в един човек ? Повечето
Коя е белята която си спомняте и днес? Ммм не си спомням
3 думи които най-точно ви описват: много голям песимист
Какво не харесваш в себе си и какво харесваш? Не харесвам много неща.Харесвам....даже не съм сиг,че харесвам нещо в себе си
Коя държава искате да посетите най-много? ЯПОНИЯ <3333 но това едва ли ще стане
Интересува ли ви какво другите мислят за вас? Изобщо не ми пука
Къде е най-странното място където сте били през целия ви живот: ъх...нз
Най-хубавите думи, отнасящи се за вас, които сте чували през живота ви: "Снимките ти са гадни.При тях не излиза блясъка на очите ти!"
В Какво настроение сте в момента: ми нз долу горе добро
Кой е най-красивия подарък който са ви подарявали? Не се сещам
Любимо мото, или лаф: Колкото повече,толкова повече!
Имате ли братя, сестри и как се казват? Имам сестра Божидара
Приятелите ви във форума - Love за сега
Какво мислите за сайтчето? -Яко е | |
| | | Moonstalker
Брой мнения : 27 Points : 36 Reputation : 1 Join date : 26.01.2010
| Заглавие: Re: Лексиконче Пон Фев 01, 2010 8:51 pm | |
| Име: Александра
Прякор: Алекс :^)
Тегло: 55
Височина: 1.74
Пола ви е: жена ;д
Любима напитка: Кола
Любим стил музика: нямам
Любима Марка Автомобил: нямам
Настоящо място на живеене: ВАРНА
Най-близката забележителност до вашето жилище е: Една локва която след валеж се превръща в голямо езеро : ?
Ползвали ли сте някога наркотични вещества ? Да
Лъжата за вас е: Аз съм мила, добра, душата на компанията :^)
Любим спомен от детството: ммм не мисля че съм достигнала такава възраст за да кажа че детството ми е минало ...
Най-щастливото ви преживяване: Б О Л Н И Ц А
Признавате ли за грешките си? Не
Кои качества най-много мразите в един човек ? Мазнотията
Коя е белята която си спомняте и днес? С една приятелка се целихме с олио в баба
3 думи които най-точно ви описват: Луд гений хирург
Какво не харесваш в себе си и какво харесваш? Не харесвам т'ва, че съм много лесно раздразнима и не ми пука к'во говоря а харесвам, очите, ноктите, като цяло вида си постоянството и това че съм мнооого скромна
Коя държава искате да посетите най-много? БГ до смъртта
Интересува ли ви какво другите мислят за вас? Да
Къде е най-странното място където сте били през целия ви живот: Една нива да гледам извънземни
Най-хубавите думи, отнасящи се за вас, които сте чували през живота ви: "ти си зла"
В Какво настроение сте в момента: саднато
Кой е най-красивия подарък който са ви подарявали? 4ядренo ПЦ
Любимо мото, или лаф: Горе главата нищо, че е празна ftw!
Имате ли братя, сестри и как се казват? Йок
Приятелите ви във форума - е на живо се не познаваме
Какво мислите за сайтчето? - Добре е | |
| | | brain__
Брой мнения : 32 Points : 42 Reputation : 0 Join date : 31.01.2010
| Заглавие: Re: Лексиконче Пон Фев 01, 2010 10:21 pm | |
| Име: Красимира Прякор: Кима Тегло: - Височина: - Пола ви е: Жена Любима напитка: Кола Любим стил музика: Пънк Любима Марка Автомобил: Toyota Настоящо място на живеене: Асеновград Най-близката забележителност до вашето жилище е: Асеновата Крепост Ползвали ли сте някога наркотични вещества ? Да. Лъжата за вас е: "Цялата цивилизация се крепи в/у лъжите.Ако всеки казваше истината щеше да настъпи пълен хаос .. " Любим спомен от детството: Много са. (: Най-щастливото ви преживяване: Радост. Признавате ли за грешките си? Рядко. Кои качества най-много мразите в един човек ? Безразличие. Коя е белята която си спомняте и днес? - 3 думи които най-точно ви описват: странна,различна,аз. Какво не харесваш в себе си и какво харесваш? Прекалено голям инат,не отстъпвам никога. - Коя държава искате да посетите най-много? Хм .. искам да отида пак в Англия. Интересува ли ви какво другите мислят за вас? До някаква степен. Къде е най-странното място където сте били през целия ви живот:
Най-хубавите думи, отнасящи се за вас, които сте чували през живота ви: .. В Какво настроение сте в момента: скапано. Кой е най-красивия подарък който са ви подарявали? любов. Любимо мото, или лаф: Ако имаме желание,винаги ще намерим начи.Ако нямаме желание,ще намерим оправдание. Имате ли братя, сестри и как се казват? Не. Приятелите ви във форума - - Какво мислите за сайтчето? - Яко е. (: | |
| | | L'Arc~en~Ciel
Брой мнения : 13 Points : 17 Reputation : 0 Join date : 13.02.2010
| Заглавие: Re: Лексиконче Съб Фев 13, 2010 1:49 pm | |
| Име: Иванела Прякор: Лин Тегло: Около 57. о0 Височина: Никаква идея. xD Пола ви е: Женско. Любима напитка: Кола/вода. Любим стил музика: Много са (там в категорията музика пише всичко xD). Любима Марка Автомобил: -.- Настоящо място на живеене: Слатина. о0 Някакъв парк има тука. xD Ползвали ли сте някога наркотични вещества ? Не. -.- Лъжата за вас е: Прикриване на истината? о0 Любим спомен от детството: -.- Най-щастливото ви преживяване: xD Признавате ли за грешките си? Да. Кои качества най-много мразите в един човек ? Прекалената привързаност. Коя е белята която си спомняте и днес? С братовчедка ми пускахме маалки хартийки от балкона и долу пред оптиката беше цялото покрито с тях. xD Никой обаче не разбра че сме били ние. xD 3 думи които най-точно ви описват: Шизофреничка, луда, меломан. Какво не харесваш в себе си и какво харесваш? Наивността ми. Коя държава искате да посетите най-много? Финландия! <33333333333 Интересува ли ви какво другите мислят за вас? Не. -.- Къде е най-странното място където сте били през целия ви живот: На една екскурзия беше. Ходихме до някаква полянка и моста беше счупен. >< Най-хубавите думи, отнасящи се за вас, които сте чували през живота ви: ... xD В Какво настроение сте в момента: Тъпо...заспало. Кой е най-красивия подарък който са ви подарявали? Усмивка ^_^ Любимо мото, или лаф: Шът съ хек ъп! Имате ли братя, сестри и как се казват? Мисля, че имам сестра но никога не съм я виждала и не знам как се казва. :/ | |
| | | Geast
Брой мнения : 645 Points : 827 Reputation : 5 Join date : 13.02.2010 Age : 29
| Заглавие: Re: Лексиконче Съб Фев 13, 2010 10:03 pm | |
| Име: Дари Прякор: Клауд Тегло: Не знам Височина: Около 167 Пола ви е: женско =) Любима напитка: Плодов цок Любим стил музика: Рок/Метал Любима Марка Автомобил: Нямам Настоящо място на живеене: София Най-близката забележителност до вашето жилище е: Моя милост и парка Гео Милев Ползвали ли сте някога наркотични вещества ? Не Лъжата за вас е: Лъжата си е лъжа. Любим спомен от детството: Нямам един. Най-щастливото ви преживяване: Не е едно ^.^ Признавате ли за грешките си? Да Кои качества най-много мразите в един човек? Хмм... не мразя, някой неща ме дразнят, но да мразя нещо... Коя е белята която си спомняте и днес? Еми, в момента се сещам как влязох в някаква къща и откраднах едно коте, ама после го върнах де хД 3 думи които най-точно ви описват: Луда, забавна, леко мързелива Какво не харесваш в себе си и какво харесваш? Не харесвам гадните пъпки >.< Харесвам всичко друго ^^ Коя държава искате да посетите най-много? Япония и стария Египет Интересува ли ви какво другите мислят за вас? Не Къде е най-странното място където сте били през целия ви живот: Страната на сънищата. Най-хубавите думи, отнасящи се за вас, които сте чували през живота ви: Че съм забавна /сигурно има и друго, ама мен това ме инетересува ;р/ В Какво настроение сте в момента: Страхотно Кой е най-красивия подарък който са ви подарявали? Незнам Любимо мото, или лаф: Нямам Имате ли братя, сестри и как се казват? Нямам Приятелите ви във форума - Няма :// Какво мислите за сайтчето? - Готино е ^.^ Само малко повече реклама ми трябва. | |
| | | eastern_flower
Брой мнения : 21 Points : 27 Reputation : 0 Join date : 06.03.2010 Age : 34
| Заглавие: Re: Лексиконче Вто Мар 09, 2010 7:13 pm | |
| Име: Анна
Прякор: Нямам
Тегло: 49 кг
Височина: 165
Пола ви е: женски
Любима напитка: фрапе какао,кока кола,текила
Любим стил музика: Главно бг музика и рок
Любима Марка Автомобил: Мерцедес и БМВ
Настоящо място на живеене: Пловдив и София
Най-близката забележителност до вашето жилище е: Живея на центъра на Пловдив.Близо съм и до Стария град,и до всички тепета,да не говорим за главната улица.В София най-близо ми е паметникът на Левски,на 15-тина минути от нас е.
Ползвали ли сте някога наркотични вещества ? Не.
Лъжата за вас е: Не обичам да я използвам за помощто средство,но всеки ще се съгласи,че понякога е наложителна(говоря за благородната лъжа,ако има такава,де).Вътрешно ми тежи,ако се наложи да излъжа.
Любим спомен от детството: Морето със семейството.Всяка година си ходим и тогава се събираме всички за по-дълго.Също така и игрите с една приятелка.Двете бяхме неразделни,дори всички ни мислеха за сестри,защото много си приличаме и на външен вид.
Най-щастливото ви преживяване: Не мога да окачествя само едно.Стига ми да съм сред хората,които обичам и които ме обичат.
Признавате ли за грешките си? Само когато осъзная,че съм сгрешила.Не казвам "Извинявай",за да угодя на някого.Трябва вътрешно да съм съгласна,че не съм била права.
Кои качества най-много мразите в един човек ? Не смятам лошите неща за качества,а по-скоро за черти от характера.Не ми допада наглостта.Толкова ми е противна.И баналното лицемерие,естествено.
Коя е белята която си спомняте и днес? Бутнах една секция върху себе си.Имаше наредени ужасно много кристални сервизи на нея.Отидоха си всичките.И като цяло много кристални неща съм чупила като дете.
3 думи които най-точно ви описват: Емоционална,чувствителна и грижовна
Какво не харесваш в себе си и какво харесваш? Не харесвам,че понякога съм доста необщителна.Ако не съм в настроение,просто не говоря и доста често хората остават с впечатление,че съм супер високомерна.
Коя държава искате да посетите най-много? Те са толкова много.Но най-вече Франция,Испания,Италия,Рузия,Мароко,Египет,Турция и т.н.
Интересува ли ви какво другите мислят за вас? Слабо.Изобщо по-точно.Интересува ме само мнението на близките ми хора.
Къде е най-странното място където сте били през целия ви живот: На с.Резово.То е точно на границата между Българи и Турция.Бях на плажа,на метри от турците с автоматите.Толкова красиви плажове(и в българската,и в турската част) не бях виждала в България.
Най-хубавите думи, отнасящи се за вас, които сте чували през живота ви: Че съм толкова добра,че е чак прекалено.Доста често чувам комплименти за вида си,но много ми харесва този,че приличам на Пенелопе Круз.
В Какво настроение сте в момента: Леко уморена съм,но и много доволна,защото днес си купих уникални дрешки.
Кой е най-красивия подарък който са ви подарявали? Не знам за най-красив,но имам най-любими подаръци.Всъщност са страшно много,защото съм много сантиментална и всичко бързо ми ляга на сърцето и после не мога да се отърва от него
Любимо мото, или лаф: Нямам.Не обичам да се ограничавам с едно или няколко,не вярвам,че могат да ме опишат цялостно .
Имате ли братя, сестри и как се казват? Брат,казва се Димитър.
Приятелите ви във форума - Все още не мога да нарека някого приятел,защото съм от много скоро тук.
Какво мислите за сайтчето? - Допада ми.А и обичам да си губя времето във форуми. | |
| | | Glrk
Брой мнения : 335 Points : 423 Reputation : 2 Join date : 23.03.2010 Age : 35 Местожителство : Plovdiv
| Заглавие: Re: Лексиконче Вто Мар 23, 2010 9:53 pm | |
| Име: АлександърПрякор: нямам, казват ми Алекс или Глърк(тва второто идва от ник-а ми)
Тегло: де да знам с точност около 79Височина: 187 +-1Пола ви е: мъжЛюбима напитка: Джин Бифийтър/ уиски Джим БиймЛюбим стил музика: RockЛюбима Марка Автомобил: немското си е немсккоНастоящо място на живеене: Пловдив and otherНай-близката забележителност до вашето жилище е: АльошаПолзвали ли сте някога наркотични вещества ? не на наркотицитеЛъжата за вас е: гнусна, но понякога се налагаЛюбим спомен от детството: де да знам, играехме на топка(а не като сегашните деца, които играят футбол, ама пред компа)Най-щастливото ви преживяване: когато видях един от добрите ми приятели след като не го бях виждал от 2 годиниПризнавате ли за грешките си? да, даже съм се поучил от тяхКои качества най-много мразите в един човек ? как може да мразиш "качества"? тва не го разбрахКоя е белята която си спомняте и днес? когато бяхме накупчили всички столове от класната стая на куп ред врата и като влязоха от другия клас стана голям купон сред шума от сриващата се кула 3 думи които най-точно ви описват: ориентиран, весел, непредсказуемКакво не харесваш в себе си и какво харесваш? харесвам се , кой не се харесваКоя държава искате да посетите най-много? Йордания и да видя "Петра"Интересува ли ви какво другите мислят за вас? не особеноКъде е най-странното място където сте били през целия ви живот: знам ли, не се сещам в монтаНай-хубавите думи, отнасящи се за вас, които сте чували през живота ви: "с теб се чувствам сигурна"В Какво настроение сте в момента: неопределимоКой е най-красивия подарък който са ви подарявали? картинаЛюбимо мото, или лаф: мотото ми е написано на поздрава, иначе лаф: "Всички Лъжат" - казано от д-р ХаусИмате ли братя, сестри и как се казват? брат(стига ви толкова за него)Приятелите ви във форума - прекалено нов съм за да имам такиваКакво мислите за сайтчето? - има хляб в него | |
| | | my.wild
Брой мнения : 34 Points : 42 Reputation : 1 Join date : 19.02.2010 Age : 32
| Заглавие: Re: Лексиконче Пон Мар 29, 2010 2:34 pm | |
| Име: ЯнаПрякор: Нямам.
Тегло: 54-55 кг.Височина: 177 см.Пола ви е: ЖенскиЛюбима напитка: Доста са, плодови сокове, кафе, мляко с какао, чай (горе долу всякакви видове), бира, бяло вино, шампанско, Baileys.Любим стил музика: Честно казано не знам. Слушам доста разнообразна музика, а често някоя песен или изпълнител просто ми допада и не съм много сигурна, в кой стил спада .Любима Марка Автомобил: Нямам.Настоящо място на живеене: София.Най-близката забележителност до вашето жилище е: Хаха, не знам. Ползвали ли сте някога наркотични вещества ? Пушила съм само трева, по принцип съм против използването на наркотични вещества, но се старая да не съдя хората прибързано.Лъжата за вас е: Понякога необходима.Любим спомен от детството: Прекалено много са, за да описвам .Най-щастливото ви преживяване: Наистина ми е трудно да преценя.Признавате ли за грешките си? Старая се.Кои качества най-много мразите в един човек ? Може би тесногръдието и надменноста.Коя е белята която си спомняте и днес? Когато бяхме малки с брат ми и един приятел се качихме на покрива на почивната станция на БНР на Боровец, заради игра на стражари и апаши. Пак там веднъж заключихме пазача за една нощ на вън, защото се бяхме изплашили, че има мечка и гледахме на бързо да се барикадираме. 3 думи които най-точно ви описват: Замислине, деликатна, оптимист.Какво не харесваш в себе си и какво харесваш? Много неща и в двата случая. Не харесвам, че мисля прекалено много и понякога се тревожа прекалено за дреболии. Също така, че на моменти се ядосвам много лесно и изведнъж ме обвзема гняв, често спрямо човек, който не е направил нищо чак толкова. Харесвам, че съм над нещата и успявам да запазя хладнокръвие точно когато всички губят самоконтрол и че без особенна трудност проявявам разбиране към индивидуалните недостатъци и различия на хората.Коя държава искате да посетите най-много? Може би Австралия. Също така някоя държава в Африка.Интересува ли ви какво другите мислят за вас? Ще ми се да кажа не, но за жалост понякога ме интересува.Къде е най-странното място където сте били през целия ви живот: Едни супер странни постройки до селото на едни приятели. Някакви неща, дето са били мислени за военни бази, но са недовършени. Бетонени и гигантски, без никакви прозорци. Супер зловещи и шантави бяха.Най-хубавите думи, отнасящи се за вас, които сте чували през живота ви: „- Ъъъ.. за пореден път, благодаря ти… - Не трябва да благодариш на мен, а на майка ти… или може би на Господ!”В Какво настроение сте в момента: Весело.Кой е най-красивия подарък който са ви подарявали? Може би един медальон.Любимо мото, или лаф: "просто.... Живеем!"Имате ли братя, сестри и как се казват? Да. Имам брат.Приятелите ви във форума - За сега нямам.Какво мислите за сайтчето? - Готино и забавно. Надявам се да продължава да се развива. | |
| | | lululu
Брой мнения : 5 Points : 9 Reputation : 0 Join date : 07.04.2010
| Заглавие: Re: Лексиконче Сря Апр 07, 2010 4:04 pm | |
| Име: Люси Прякор: Лу (но малко хора ми казват така) Тегло: ъъъм... нямам идея, честно, май са около 55кг, но не съм сигурна... Височина: пак не знам точно, около 160см Пола ви е: женски Любима напитка: Капи портокал Любим стил музика: пънк-рок Любима Марка Автомобил: нямам.. Настоящо място на живеене: Варна Най-близката забележителност до вашето жилище е: ... не знам :Р Ползвали ли сте някога наркотични вещества ? не, това е адски безмозъчно според мен Лъжата за вас е: може би като за всички - вечното зло Любим спомен от детството: игрите с дядо ми може би... Най-щастливото ви преживяване: преместването ми в сегашното ми училище, беше наистина най-доброто за мен Признавате ли за грешките си? пред себе си ги осъзнавам, да, но.. най-често само пред себе си, трудно се примирявам с грешките Кои качества най-много мразите в един човек ? хм.. сякаш най-много мразя безпочвеното самочувствие Коя е белята която си спомняте и днес? оу, не съм правила запомнящи се бели 3 думи които най-точно ви описват: песимист, сериозна, луда Какво не харесваш в себе си и какво харесваш? труден въпрос... какво не харесвам: лесно се вманиачавам, трудно се отказвам, инат съм, понякога мисля твърде много, друг път - твърде малко, злопаметна съм, трудно се сприятелявам и като цяло не съм общителна, бързо се разсейвам... ... ... за какво харесвам... ако съм честна, не се сещам Коя държава искате да посетите най-много? Австрия, искам да видя замъка Шонбрун Интересува ли ви какво другите мислят за вас? не съвсем Къде е най-странното място където сте били през целия ви живот: не се сещам за такова място Най-хубавите думи, отнасящи се за вас, които сте чували през живота ви: "оо, я се стегни, ти си умна, красива, талантлива, какво повече искаш?!" - от една приятелка, която много обичам В Какво настроение сте в момента: изпаднала съм в някакво пълно безразличие.. Кой е най-красивия подарък който са ви подарявали? картичка със страхотни пожелания и петсантиметрова парцалена кукличка, която нося навсякъде със себе си Любимо мото, или лаф: не съм сигурна Имате ли братя, сестри и как се казват? сестра, Мари Приятелите ви във форума - днес влизам за първи път, все още не познавам никого Какво мислите за сайтчето? - изглежда приятно | |
| | | perfect_stranger
Брой мнения : 239 Points : 305 Reputation : 9 Join date : 07.02.2010 Age : 29 Местожителство : Pz
| Заглавие: Re: Лексиконче Нед Апр 11, 2010 11:51 am | |
| [font=Comic Sans Ms] Име: Златина Прякор: Твърде много са Тегло: 53кг +- Височина: 1.63 +- Пола ви е: f Любима напитка: вода и вино Любим стил музика: слушам всичко, но главно Rock R&b POP HipHop Любима Марка Автомобил: Единственото което харесвам у германците – Mercedes Настоящо място на живеене: Пазарджик Най-близката забележителност до вашето жилище е: Коспополитан Ползвали ли сте някога наркотични вещества ? Не Лъжата за вас е: Нещо неизбежно – Всички лъжат Любим спомен от детството: Първото ми ходене за риба – умрях от скука Най-щастливото ви преживяване: Мии... много са Признавате ли за грешките си? Нима съм правела грешки – да понякога Кои качества най-много мразите в един човек ? Като цяло човешката природа Коя е белята която си спомняте и днес? Как си счупих ръката 3 думи които най-точно ви описват: Ексцентрична, уникална, Златина Димитрова – Станаха ли три? Какво не харесваш в себе си и какво харесваш? Всичко и нищо Коя държава искате да посетите най-много? Може ли света или съм твърде нахална Интересува ли ви какво другите мислят за вас? Всеки се интересува какво мислят другите за него, друг е въпросът го каква степен му пука Къде е най-странното място където сте били през целия ви живот: В сънищата си - сериозно Най-хубавите думи, отнасящи се за вас, които сте чували през живота ви: Ти си луда! (май това са най-хубавите) В Какво настроение сте в момента: Развеселено Кой е най-красивия подарък който са ви подарявали? Не си спомням Любимо мото, или лаф: Веднъж се живее и A bit crazy! And proud of it! Имате ли братя, сестри и как се казват? Да. Стефка Приятелите ви във форума - Не познавам останалите хора във форома толкова добре, че да ги наричам свой приятели Какво мислите за сайтчето? – Ако не ми харесваше щях ли да си губя времето с него?! | |
| | | Ell
Брой мнения : 82 Points : 109 Reputation : 6 Join date : 24.04.2010 Age : 36
| Заглавие: Re: Лексиконче Пон Апр 26, 2010 12:43 pm | |
| (По разни неведоми причини на характера ми, изпитвам някаква пристрастеност към подобни теми...) Име: СтелаПрякор: Ел, Баба (да, знам, странно е... )Тегло: 60 кг Височина: 162-163см (не съм се мерила скоро...)Пола ви е: женскиЛюбима напитка: КафеЛюбим стил музика: РокЛюбима Марка Автомобил: Ламборджини Еспада от '68-а Настоящо място на живеене: РусеНай-близката забележителност до вашето жилище е: Телевизионната кула (ако е забележителност, де)
Ползвали ли сте някога наркотични вещества ? НеЛъжата за вас е: Няма универсална характеристика, сама по себе си е многообразна и зависи от ситуацията.Любим спомен от детството: КоледитеНай-щастливото ви преживяване: Не мога да определя, щастливите преживявания не могат да се делят на по-щастливи и по-малко щастливи.
Признавате ли за грешките си? В повечето случаи. Или поне се старая.Кои качества най-много мразите в един човек ? Лицемерието, лъжливите обещания, налагането на собственото мнение.Коя е белята която си спомняте и днес? Когато съборих всички тенджери с ядене на баба си на пода на кухнята й. Да речем, че беше резултат на пословичната ми "сръчност".3 думи които най-точно ви описват: контраст, философия, разликаКакво не харесваш в себе си и какво харесваш? Не харесвам много неща - податлиостта ми на арогантност, прибързаността, несръчността, невъзможността да изтърпя нещо по себе си, ако не е съвъвършено отговарящо на моите престави, честите ми моментни изпадания в глупост и наивност, завеяността... Харесвам цвета на очите си, способността си да помня (макар и тя понякога да ми изневерява), слабостта ми към четенето (и кожените якета :Р) и най-вероятно разни други неща, като например, че косата ми не е руса, защото не обичам руси коси (забележете, не казах, че не обичам хора с руси коси, а самите коси).
Коя държава искате да посетите най-много? Франция и Англия. Не мога да реша, коя повече.Интересува ли ви какво другите мислят за вас? До известна степен и за определени неща.
Къде е най-странното място където сте били през целия ви живот: Странно място? Нямам идея...Най-хубавите думи, отнасящи се за вас, които сте чували през живота ви: "Заради знанията, които притежаваш, ти ще успяваш, емоциите ти ще слагат мека багра в пъстрата ти младост и заради всичко хубаво, което носиш, някой ще те обича." Странното в този случай е, че това ми каза (по-точно написа) един човек, който ме поснаваше само от литературните ми интерпретации и го беше написал в рецензията си...
В Какво настроение сте в момента: Леко саркастично. Леко тревожно (курсови имам да пиша, пусти му и университет, в този ред на мисли защо ли седя и попълвам лексикон?... )Кой е най-красивия подарък който са ви подарявали? Обичам всички подаръци, които съм получавала, и не мога да ги деля на красиви и некрасиви.Любимо мото, или лаф: "Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи" - Лермонтов; "Който контролира другите, е силен, който контролира себе си, е могъщ." - Лао ДзъИмате ли братя, сестри и как се казват? брат, АнтонПриятелите ви във форума КамсиКакво мислите за сайтчето? Харесва ми, има доста интересни неща, но си мисля, че впечатленията ми тепърва ще се разгръщат. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Лексиконче | |
| |
| | | | Лексиконче | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |