Geast
Брой мнения : 645 Points : 827 Reputation : 5 Join date : 13.02.2010 Age : 29
| Заглавие: Докато устните ти са все още червени Чет Апр 29, 2010 6:47 pm | |
| Тихи, неразбираеми думи Съзадени за тишина, а не за изговаряне Сърцата невинни млади Съзададени за любов, а не за изгаряне Тъмни коси Съзадани да хващат повеят на вятъра А не да развяват знамето на леденият свят
„Целувай ме докато устните ти са все още червени Докато той спи Спи спокойно тихо Докато само ние знаем за тази любов Докато държиш моят ръка, а не неговата Докато потъваш в слепите ми очи Обичай ме докато нощта прикрива зората.”
Първият ден на любовта Никога не се завръща Страстният час никога не е загубен Цигулката, ръката на поета Всячки биещи сърца Пеят заедно сега
„Целувай ме докато устните ти са все още червени Докато той спи Спи спокойно тихо Докато само ние знаем за тази любов Докато държиш моят ръка, а не неговата Докато потъваш в слепите ми очи Обичай ме докато нощта прикрива зората.”
Това и аз незнам защо го пускам, сигурно ще го изтрия. Това не е нито точно мое произведение, нито е точен превод на Nightwish - While Your Lips Are Still Red
Последната промяна е направена от Eαrl Phαntømhive на Пет Апр 30, 2010 10:43 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
Ниенор
Брой мнения : 126 Points : 177 Reputation : 3 Join date : 19.03.2010 Age : 31 Местожителство : Абаносовото Графство
| Заглавие: Re: Докато устните ти са все още червени Чет Апр 29, 2010 7:06 pm | |
| Красива песен.Помня докато все още я учех за пиано.... | |
|