Latest topics | » Къде е коледното настроениеЧет Дек 12, 2013 7:08 pm by moredn » Мисъл на деняЧет Дек 12, 2013 7:03 pm by moredn » Какво търсим тук?Чет Дек 12, 2013 7:01 pm by moredn » Идилия в бледи стиховеСъб Юли 20, 2013 12:15 pm by hrodopski » Мъдри мисли свързани с любовтаНед Юли 14, 2013 12:29 pm by moredn » Колко жалко, колко болноПон Апр 29, 2013 5:41 pm by hrodopski » Нож с две остриетаСря Авг 22, 2012 7:31 pm by perfect_stranger » Какво слушате в момента?Чет Апр 05, 2012 5:23 pm by Glrk » ПОКАНА - АРТ РЕЗИДЕНЦИЯ "СТАРОТО УЧИЛИЩЕ", 2012Сря Апр 04, 2012 10:42 am by palica |
Poll | | Какво търсим тук? | Влизам, за да видя/покажа различни произведения на изкуството. | | 27% | [ 6 ] | Любопитно ми беше в началото и се привързах към сайтчето. | | 27% | [ 6 ] | Търся нови запознанства и контакти. | | 5% | [ 1 ] | Разнообразявам скуката. | | 32% | [ 7 ] | И аз не знам защо съм тук? | | 9% | [ 2 ] |
| Общо гласове : 22 |
|
|
| Четете ли книги от интернет? | |
| | Автор | Съобщение |
---|
gigi
Брой мнения : 172 Points : 331 Reputation : 0 Join date : 26.01.2010
| Заглавие: Четете ли книги от интернет? Съб Яну 30, 2010 4:34 pm | |
| Мислите ли, че интернет книгите заменят чара на това да седнеш и да вземеш в ръка е една хубава книга, и разбира се да й се насладиш? Аз прочетах няколко книги, така но опредлено според мен това не заменя онази сладост на четенето да държиш истинската книга в ръцете си. Вие как мислите? | |
| | | ^Drama Queen^
Брой мнения : 55 Points : 71 Reputation : 0 Join date : 29.01.2010 Местожителство : in the arms of destiny :]
| Заглавие: Re: Четете ли книги от интернет? Съб Яну 30, 2010 4:39 pm | |
| Пробвала съм да чета книги от интенет,но като изключим непреставащата болка в очите ми,чувството не е същото.Аз съм привърженичка на истинската книга-на тази,която можеш да си разлистиш,можеш да се насладиш по друг корено различен начин. | |
| | | sparkling_dust
Брой мнения : 303 Points : 342 Reputation : 4 Join date : 29.01.2010 Age : 32
| Заглавие: Re: Четете ли книги от интернет? Съб Яну 30, 2010 5:13 pm | |
| Обожавам книгите, но четенето на такива на компютър никак не ми се нрави. Е, когато ми се наложи чета от интернет... Но предпочитам да си направя чаша горещ чай, да се излегна на дивана и да разтворя страниците на книгата. (: | |
| | | ~Kiss_me~
Брой мнения : 97 Points : 132 Reputation : 0 Join date : 29.01.2010 Местожителство : В моя собствен свят...
| | | | Geast
Брой мнения : 645 Points : 827 Reputation : 5 Join date : 13.02.2010 Age : 29
| Заглавие: Re: Четете ли книги от интернет? Съб Фев 13, 2010 8:51 pm | |
| Прочетох цялата поредица на Хари Потър на компютъра, но си е голяма болка и неудобство, предпочитам книгите да си останат на хартия ^.^ | |
| | | Fitzroy
Брой мнения : 64 Points : 72 Reputation : 2 Join date : 15.04.2010 Age : 36 Местожителство : Somewhere in the Universe
| Заглавие: Re: Четете ли книги от интернет? Пет Апр 23, 2010 9:58 pm | |
| Когато мога да си позволя да притежавам книгата, няма по-голямо удоволствие от това да седна ида чета. Но не винаги мога да си позволя да я купя, а и не всички ги има издадени и преведени на нашия пазар. Или пък някои отдавна са преведени и вече ги няма като книги, а само в нета. Например някои от по-старите романи на Нора Робъртс не мога д аги намеря на книжен носител. А пък книги, които не са преведени на бг и ги няма на нашия пазар, а сапрекалено скъпи, за да ги поръчам, нямам друг избор освен д аги чета в нета или да си ги изтегля. Например в нета четох трета и четвърта част на Здрач серията. Поне се чете бързо. Не бях очарована, но това е друга тема. А пък любимите ми серии за Вики Нелъсн и Хенри Фицрой (чиято фамилия ползвам за ник) ги имаше само в нета. Накрая успях да си купя първата книга, но ми струва 22 лева. Е, някои може да си кажат, че не е скъпо, но са пет книги това. Всъщност Хари Потър поредицата излиза по-скъпо като се замислиш...но пък не винаги имаш възможност да си го позволиш. И имах късмет да попадна на човек, който ги е чел и ми даде линк към торента и си ги свалих. Естествено, пак предпочитамв да си чета книгите и те да са в ръцете ми, но понякога обстоятелствата налагат другото и то е по-добрия вариант. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Четете ли книги от интернет? | |
| |
| | | | Четете ли книги от интернет? | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |