Ell
Брой мнения : 82 Points : 109 Reputation : 6 Join date : 24.04.2010 Age : 36
| Заглавие: Ell's little topic Чет Май 20, 2010 3:21 pm | |
| Скуката, липсата на мозък или някакви други подобни неща, нямам идея какви, ме изчовъркаха, изнудиха и принудиха да си направя тази тема, най-сетне. Това ако не говори за мен и характера ми, не знам кое би могло. Името на темата е в чест на това, че често говоря за себе си в 3-то лице ед. ч. Понеже не е плодотворно и здравословно да описвам странната си натура, че да не взема случайно да се разбера, може да ме засипете с въпроси. Или да не ме засипете... | |
|
Glrk
Брой мнения : 335 Points : 423 Reputation : 2 Join date : 23.03.2010 Age : 35 Местожителство : Plovdiv
| Заглавие: Re: Ell's little topic Чет Май 20, 2010 10:20 pm | |
| Аз искам дирекно да те вкарам в коснирация: я кажи кои съфорумници те кефят най-много
И ъъъъъ любимите книги са?
Ако имаш възможност да се срещнеш фейс-ту-фейс с някой потребител, кой би избрала? | |
|
Ell
Брой мнения : 82 Points : 109 Reputation : 6 Join date : 24.04.2010 Age : 36
| Заглавие: Re: Ell's little topic Пет Май 21, 2010 7:50 am | |
| - Glrk написа:
- Аз искам дирекно да те вкарам в коснирация: я кажи кои съфорумници те кефят най-много
И ъъъъъ любимите книги са?
Ако имаш възможност да се срещнеш фейс-ту-фейс с някой потребител, кой би избрала? Тъй, първият ти въпрос не може да получи отговор, щото още не съм намерила съфорумец дето да не ме кефи, че да почна да си ви подреждам в класации. Любимите ми книги са много: Тримата мускетари + всичките им продължения на Дюма, трилогията за Валоа (Кралица Марго, Графиня дьо Монсоро, Четиридесет и петимата), "Парфюмът" на Зюскинд, "Десет малки негърчета" на Агата Кристи, всичко за Шерлок Холмс на Конан Дойл, "Концерт без рози" на Елеонора Гашпарова, "Осъдени души" На Димитър Димов, "Вийет" на Шарлот Бронте... Тъй е то с моя мозък... Виж да се срещам фейс ту фейс - Камси, а.к.а. Madame Vilette Мерси за въпросите ^^ | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Ell's little topic | |
| |
|