Latest topics | » Къде е коледното настроениеЧет Дек 12, 2013 7:08 pm by moredn » Мисъл на деняЧет Дек 12, 2013 7:03 pm by moredn » Какво търсим тук?Чет Дек 12, 2013 7:01 pm by moredn » Идилия в бледи стиховеСъб Юли 20, 2013 12:15 pm by hrodopski » Мъдри мисли свързани с любовтаНед Юли 14, 2013 12:29 pm by moredn » Колко жалко, колко болноПон Апр 29, 2013 5:41 pm by hrodopski » Нож с две остриетаСря Авг 22, 2012 7:31 pm by perfect_stranger » Какво слушате в момента?Чет Апр 05, 2012 5:23 pm by Glrk » ПОКАНА - АРТ РЕЗИДЕНЦИЯ "СТАРОТО УЧИЛИЩЕ", 2012Сря Апр 04, 2012 10:42 am by palica |
Poll | | Какво търсим тук? | Влизам, за да видя/покажа различни произведения на изкуството. | | 27% | [ 6 ] | Любопитно ми беше в началото и се привързах към сайтчето. | | 27% | [ 6 ] | Търся нови запознанства и контакти. | | 5% | [ 1 ] | Разнообразявам скуката. | | 32% | [ 7 ] | И аз не знам защо съм тук? | | 9% | [ 2 ] |
| Общо гласове : 22 |
|
|
| Моят дневник, или някакво негово подобие. | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Love. The big Mama
Брой мнения : 293 Points : 584 Reputation : 14 Join date : 24.01.2010 Age : 32
| Заглавие: Моят дневник, или някакво негово подобие. Съб Яну 30, 2010 5:22 pm | |
| Цял ден стоя в къщи и се чувствам много тягостно. Сега поне гледам "Железния светилник, та поне малко се разнообразявам. Но да си кажа, че ме заболя дупарата да седя на стола. Не ме свърта на едно място. Искам да творя нещо, но това мога да го правя единствено, когато съм сама и никой не еме занимава. | |
| | | Love. The big Mama
| Заглавие: Re: Моят дневник, или някакво негово подобие. Вто Фев 09, 2010 9:08 pm | |
| Тебе май те позабравих! Извинявай. Утре ще имаме хотелка практика Йее ще перем или ще гладим чаршафчета - супер забавнооо! Ще сгъваме калъфките в пералнята, докато тези които работят там пушат или просто се скатават. Казват, че училищните години били най-хубавите, но аз така и не изградих приятелства през всичките тези години, поне в училище. Чувствам се толкова сама и чакам с нетърпение да мине денят. И така си текат дните, месеците и... годините. Всичко отлита - забравя се! Би ми се искало да имам поне един приятел в даскало. но нищо - карай и така съм добре. | |
| | | Love. The big Mama
| Заглавие: Re: Моят дневник, или някакво негово подобие. Чет Фев 25, 2010 3:26 pm | |
| Не вярвах, че съм такъв егоист в очите на другите - човек, който почти непрекъснато мрънка, а се осмелява да говори за това, че трябва да се сдържаме с оплакванията и да не наторварме останалите. Такава ли съм наистина?! Едно човече, което не спра да пада и да се самообвинява за всяко нещо? И ако съм такава, как съм могла дори и за моент да не се замисля, че по този начин наранявам тези, около мен. Все още не мога да възприема, че тези чувства са се таяли от него. Ами ако това е в изблик на гняв и огорчение от приятелите му? Но и във всяко нещо си има и парченце истина. Навярно е прав - аз съм просто един егоист и не оценявам нещата, който ми се предлагат!? Наистина - такъв приятел ли съм - който непрекъснато мрънка и не оставя другите да си кажат болката!? И ако всичко това се чудя какво трябва да направя, за да променя ситуацията?! | |
| | | Love. The big Mama
| Заглавие: Re: Моят дневник, или някакво негово подобие. Пет Мар 12, 2010 8:32 pm | |
| Та положението е сериозно, поне за мен де. Според някои ще им се стори глупаво и налудничево, но съм готова да го направя. Търся някаква почасова работа, която да мога да работя следобед. И нашите да не знаят за нея. Трябват ми пари спешно :/ не за мен - издържам се някак си, а за човека, който обичам.. Иначе обстановката е много поетична - тъмна стая, чува се само как духа климатика и щракането на пръстите ми клавиатурата и (изтичащите ми очи). Друго, което искам да вметна е, че си сериозно обмислям да не завърша бълг. фиология и да се занимавам с частни уроци и евентуално някъде да работя. Защото идват гладни години и всеки вече улегнал човек се замисля за осигуряването си и т.н. Въпросът е все пак тука ли ще съм тогава и има ли смисъл да ги планувам тия неща?! Много въпроси стоят пред мене и кой точно да поема Имам все пак времето все още да избера, но пък до кога ли ще се чудя?! Стига толкова, че главата ми тежи от толкова взиране в монитора на пустия лаптоп... , | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Моят дневник, или някакво негово подобие. | |
| |
| | | | Моят дневник, или някакво негово подобие. | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |