perfect_stranger
Брой мнения : 239 Points : 305 Reputation : 9 Join date : 07.02.2010 Age : 29 Местожителство : Pz
| Заглавие: Предложи ми! Сря Сеп 29, 2010 8:38 pm | |
| От името на темата се разбира - предложи ми филм или сериал, ако искате и пиеси стават | |
|
perfect_stranger
Брой мнения : 239 Points : 305 Reputation : 9 Join date : 07.02.2010 Age : 29 Местожителство : Pz
| Заглавие: Re: Предложи ми! Сря Сеп 29, 2010 8:42 pm | |
| The Boondock Saints / Светците от Бундок (1999)Двама ирландски братя случайно убиват главорези от мафията.След като се предават са обявени за герои.После те приемат случилото се като повик от Господ и започват да избиват членовете на мафията един по един.Дефо играе детектив,опитващ се да разбере убийствата,но колкото по близо е да ги хване,толково повече мисли,че братята постъпват правилно. а също и втората част The Boondock Saints II: All Saints Day / Светците от Бундок 2: Денят на Вси Светии (2009)През последните 8 години братята живеели заедно с техния баща във ферма за овце, разположена в усамотените земи на Ирландия. Един ден чичо им разказал как са били обвинени в убийството на един католически свещеник от Бостън. Момчетата трябва да се върнат в Бостън, не само за да изчистят имената си, но и за да намерят обвинителя. | |
|