Latest topics | » Къде е коледното настроениеЧет Дек 12, 2013 7:08 pm by moredn » Мисъл на деняЧет Дек 12, 2013 7:03 pm by moredn » Какво търсим тук?Чет Дек 12, 2013 7:01 pm by moredn » Идилия в бледи стиховеСъб Юли 20, 2013 12:15 pm by hrodopski » Мъдри мисли свързани с любовтаНед Юли 14, 2013 12:29 pm by moredn » Колко жалко, колко болноПон Апр 29, 2013 5:41 pm by hrodopski » Нож с две остриетаСря Авг 22, 2012 7:31 pm by perfect_stranger » Какво слушате в момента?Чет Апр 05, 2012 5:23 pm by Glrk » ПОКАНА - АРТ РЕЗИДЕНЦИЯ "СТАРОТО УЧИЛИЩЕ", 2012Сря Апр 04, 2012 10:42 am by palica |
Poll | | Какво търсим тук? | Влизам, за да видя/покажа различни произведения на изкуството. | | 27% | [ 6 ] | Любопитно ми беше в началото и се привързах към сайтчето. | | 27% | [ 6 ] | Търся нови запознанства и контакти. | | 5% | [ 1 ] | Разнообразявам скуката. | | 32% | [ 7 ] | И аз не знам защо съм тук? | | 9% | [ 2 ] |
| Общо гласове : 22 |
|
|
| Турските сериали. | |
|
+5yummyunique sparkling_dust чушле. ~Kiss_me~ Love. 9 posters | Автор | Съобщение |
---|
Love. The big Mama
Брой мнения : 293 Points : 584 Reputation : 14 Join date : 24.01.2010 Age : 32
| Заглавие: Турските сериали. Нед Яну 31, 2010 2:10 pm | |
| Напоследък много нашумяха турските сериали. Какво мислите за тях? Гледате ли ги? Какво е вашето мнение за тази мания по тях? Някои хора дори прекарват часове на ден пред телевизия в захлас и се вълнуват заедно с героите - Инджи, Ламия, Мехмет, Фикрет и прочие. За мен - да наистина са по-интересни от мексиканските(които се играят ужасно фалшиво понякога), но пък е доста глупаво цял ден да си губиш времето със зяпане на телевизия. А и да не забравяме, че повечето от тях, задната им цел е турците да се хвалят колко много държат на семейството и традициите си. Единственият сериал, който ми направи впечатление и ми хареса бе "Мелодия на сърцето" - не пресилено с глупави интриги и е приятен за гледане. Пускам тази тема, повлияна от факта, че баба ми прекарва над 10 часа на ден в гледане на турски сапунки. | |
| | | ~Kiss_me~
Брой мнения : 97 Points : 132 Reputation : 0 Join date : 29.01.2010 Местожителство : В моя собствен свят...
| Заглавие: Re: Турските сериали. Нед Яну 31, 2010 2:18 pm | |
| Има и хубави турски сериали,но аз съм против всички други като "Перла","Хиляда и една нощ"и такива.Но пък един от хубавите беше "Брак с чужденец".Знам,че името говори за разни интриги,но напротив сериалчето беше доста забавно. В "Сблъсък" вчера темата беше "Вредят ли турските сериали?"Естествено за "да" имаше най много гласове. | |
| | | чушле.
Брой мнения : 18 Points : 22 Reputation : -1 Join date : 29.01.2010
| Заглавие: Re: Турските сериали. Нед Яну 31, 2010 9:02 pm | |
| Гледах само Перла и ми хареса честно казано.Егати силната любов.. Иначе не съм против.Не ми пречат + че в повечето време не съм в къщи.( | |
| | | sparkling_dust
Брой мнения : 303 Points : 342 Reputation : 4 Join date : 29.01.2010 Age : 32
| Заглавие: Re: Турските сериали. Нед Яну 31, 2010 9:15 pm | |
| Като цяло не гледам телевизия, но се дразня, когато включа телевизора за пет минути и навсякъде се говори за тези турски сериали. Ама е нормално. Преди ни засипваха с мексиканските сапунки, сега е ред на малко турски, дано само не започнат да дават и досадните индийски филми, че тогава вече няма да докосна дистанционното. Иначе нямам нищо против, дори е хубаво, че хората се опитват да правят сериали, да се развиват, но мисля, че е прекалено по време на новинарския блок да се говори за "Перла" и "Листопад". Всъщност съм гледала само "Мелодията на сърцето", по който една приятелка ме зариби. Отначалото бях много скептично настроена, но в крайна сметка ми хареса. Доста повече се доближаваше до реалността, а и ги нямаше баналните отвличания на главните герои и прочие. Филмът ми хареса, но в никакъв случай, не мога да не кажа, че тази мания ме дразни. И честно казано не разбирам хора, които стоят по цял ден и се захласват по напълно предсказуеми и подобни по сюжет сериали. Но все пак всички тези турски сериали превъзхождат българските, за жалост. | |
| | | yummyunique
Брой мнения : 3 Points : 5 Reputation : 0 Join date : 02.02.2010
| Заглавие: Re: Турските сериали. Вто Фев 02, 2010 9:07 pm | |
| ъмм няма да крия че съм ги гледала и ги гледам на мен лично не ми пречат стават за губене на време ама майка ми и баща ми толкоз са карат заради тез сапуни че ме боли главата... | |
| | | Geast
Брой мнения : 645 Points : 827 Reputation : 5 Join date : 13.02.2010 Age : 29
| Заглавие: Re: Турските сериали. Съб Фев 13, 2010 8:42 pm | |
| Не мога да ги търпя! Ужасна тъпотия са... | |
| | | eastern_flower
Брой мнения : 21 Points : 27 Reputation : 0 Join date : 06.03.2010 Age : 34
| Заглавие: Re: Турските сериали. Съб Мар 06, 2010 7:26 pm | |
| Случва се от време на време да ги гледам.Ако не дават тях,ще са латиноамериканските или Хаус и всичко от този род.Мен лично турските сериали не ме дразнят.Струват ми се доста реални и ако имам безкрайно много време,бих се зарибила по някой от тях.В момента чат-пат гледам Листопад.Но ще е добре ако го хвана и веднъж на седмица.През останалото време мама ми го разказва,тъй като тя редовно си го гледа в Пловдив.Иначе имам лекции в различни часове и през някои дни съм свободна следобяд.Тогава ми се случва да погледам Перла или Дъждовно време.Не съжалявам,че не мога всеки ден да ги гледам,не съм вманиачена,но пък ми разнообразяват програмата,когато нямам какво да правя. | |
| | | my.wild
Брой мнения : 34 Points : 42 Reputation : 1 Join date : 19.02.2010 Age : 32
| Заглавие: Re: Турските сериали. Нед Мар 14, 2010 2:40 pm | |
| Ъм, бих казала благодаря, но не.
Като цяло подобен тип сапунени серияли не харесвам - нито латиноамериканските, нито Забранена Любов, но турските просто са върхът. Не знам дали от предрасъдъци, но просто ме дразнят. Самият начин, по който говорят, видът на актьорите и най-вече начина по който ужасяващо скоропостижно превзеха българските телевизии. Както вече някой спомена, та то се говори за тях по новините. Даваха някакво предаване за нещата, които ще запомним от миналата 2009 година и там отново ги има. На 3 март страшно много българи седяха и с вълнение следяха драмите и интригите. Ако трябва да съм честна нито една серия на нито един не съм изглеждала, но баба ми ги гледа, та покрай нея съм мяркала по някоя и друга сцена, а и ако не друго, то се случва да слушам диалозите им и просто са ми противни. Някак си еднотипни и прекалено много. На мен всичките ми изглеждат страшно сходни - по сюжет, по герои, по превзетост. Това разбира се е личното ми мнение и не искам да критикувам или обеждавам никой, всеки да си гледа и прави каквото желае. Освен това един сериял не може да направи човека такъв какъвто е. За мен обаче са доста долна история. | |
| | | ^Drama Queen^
Брой мнения : 55 Points : 71 Reputation : 0 Join date : 29.01.2010 Местожителство : in the arms of destiny :]
| Заглавие: Re: Турските сериали. Пет Апр 02, 2010 5:57 pm | |
| Първо подобни безкрайни и безсмислени сапунки не ми допадат-адски антипатични са ми като цяло.Няма да коментирам,че са на светлинни години от останалите сериали-нито актьоркса игра на ниво,нито сюжетът е нещо специално.Опитват се да показват някакви,възпитани в обществото им,морални ценности или да покажат колко напреднал е животът в патриархалната им държава,но според мен не им се получава.Сигурна съм,че действителността е съвсем друга-нито живеят така,нито скоро ще ги видим в някаква по-различна светлина.Едва ли нормалните турски семейства имат подобно ежедневие,както показаното в сериалите-първо,че религията им,която направлява целия им живот,не го позволява,както и мисленето им,което е според мен е доста закостеняло и изключително неподходящо за 21 век.Не ги и гледам ,заради това,че са точно турски,неприятно ми е точно тези сериали да заливат родния ефир в най-гледаното време,дори по време на национални празници,да окопират обикновени българи и да се превръщат в гореща тема на разговор.Да,имам насадена омраза към тях,която не мисля,че е безпочвена,даже напротив,затова единствения начин да покажа по някакъв начин,че все пак имам някаква преданост към родината ,е да превключа на друг канал... | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Турските сериали. | |
| |
| | | | Турските сериали. | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |