Най великата жена която познавах почина днес.Пфф един тъп тормози една приятелка и сега мисля план как да го нападна в гръб с нещо остро евтино и държавно.Чувствам се зле. Вече никой не се сеща за мен.Ама така е...
за приятелите ми, нищо че са малко съм готова на всичко, но тъй като гледам те за мен... един нещастник дразнеше една приятелка и тя само се оплакваше ама нему казваше нищо пък аз след като пак мина покрай нея и почна да говори нещо го настигнах и ... ;D от тогава вече не я закача а съм сигурна, че ако аз бях на нейно място и тя на мое никога нямаше да го направи за мен.Сега същата тая приятелка е много зле.Не иска да идва на училище... и аз пак ще я защитя и пак ще кажа на всички колкото и да падна в очите им, че всичко което са чули за нея е лъжа, защо го правя?За да ми казват колко съм лоша, колко съм зла...
А аз навярно не съм.Навярно съм като вас а тъпото мнение на няколко човека ме кара да карам сругите да си мислят, че съм зла.Има толкова по лоши хора от мен а се чувствам най-лошата на света.