Latest topics | » Къде е коледното настроениеЧет Дек 12, 2013 7:08 pm by moredn » Мисъл на деняЧет Дек 12, 2013 7:03 pm by moredn » Какво търсим тук?Чет Дек 12, 2013 7:01 pm by moredn » Идилия в бледи стиховеСъб Юли 20, 2013 12:15 pm by hrodopski » Мъдри мисли свързани с любовтаНед Юли 14, 2013 12:29 pm by moredn » Колко жалко, колко болноПон Апр 29, 2013 5:41 pm by hrodopski » Нож с две остриетаСря Авг 22, 2012 7:31 pm by perfect_stranger » Какво слушате в момента?Чет Апр 05, 2012 5:23 pm by Glrk » ПОКАНА - АРТ РЕЗИДЕНЦИЯ "СТАРОТО УЧИЛИЩЕ", 2012Сря Апр 04, 2012 10:42 am by palica |
Poll | | Какво търсим тук? | Влизам, за да видя/покажа различни произведения на изкуството. | | 27% | [ 6 ] | Любопитно ми беше в началото и се привързах към сайтчето. | | 27% | [ 6 ] | Търся нови запознанства и контакти. | | 5% | [ 1 ] | Разнообразявам скуката. | | 32% | [ 7 ] | И аз не знам защо съм тук? | | 9% | [ 2 ] |
| Общо гласове : 22 |
|
|
| Stalker, Darky, Kasi, Foxy, House, Fighter, Poker face ...if you don't know me I'm just God ^^ | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Moonstalker
Брой мнения : 27 Points : 36 Reputation : 1 Join date : 26.01.2010
| Заглавие: Stalker, Darky, Kasi, Foxy, House, Fighter, Poker face ...if you don't know me I'm just God ^^ Нед Яну 31, 2010 4:18 pm | |
| Такаа т'ва е мойта тема. Като за начало леко да ви запозная с мен. Може да ме знаете като един от никовете изброени в заглавието ;D Иначе се казвам Алекс (никаква Сашка !!! ) на 15 съм. Искам да стана хирург, уча постоянно ако не уча играя WoW~ Твърдя, че съм Господ.Не слушам музика xDD знам, че само от "не слушам музика" си създадохте мнение за мен. Което е н а п ъ л н о погрешно. Гледам House MD Спешно отделение Клъцни срежи xD анатомията на Грей Lost и тн. Ся е ваш ред. Питайте нещо... | |
| | | Love. The big Mama
Брой мнения : 293 Points : 584 Reputation : 14 Join date : 24.01.2010 Age : 32
| Заглавие: Re: Stalker, Darky, Kasi, Foxy, House, Fighter, Poker face ...if you don't know me I'm just God ^^ Нед Яну 31, 2010 4:23 pm | |
| Нали ще се грижиш за мен, ако някой ден се наложи да ме отварят? Обичаш ли ролца от раци? Какво ще направиш, ако един ден завариш Доктор Хаус в леглото си? Колко гривни мислиш да си туриш утре на ръцете преди да излезеш за даскало? Да ти издигнем ли олтар в Русе? | |
| | | Moonstalker
| Заглавие: Re: Stalker, Darky, Kasi, Foxy, House, Fighter, Poker face ...if you don't know me I'm just God ^^ Нед Яну 31, 2010 4:38 pm | |
| Естествено , ще бдя над теб като майка орлица :д Ролца от рации <3333 Хххх ще се стресна ;D Както обикновено 5-6 Не отказвам ^^ | |
| | | sparkling_dust
Брой мнения : 303 Points : 342 Reputation : 4 Join date : 29.01.2010 Age : 32
| Заглавие: Re: Stalker, Darky, Kasi, Foxy, House, Fighter, Poker face ...if you don't know me I'm just God ^^ Нед Яну 31, 2010 8:57 pm | |
| Здравей! А защо не слушаш музика? От кой град си? Какво би предпочела- разходка в парка или обиколка по магазините? Любим автор? А книга? А защо искаш да станеш точно хирург? Ден или нощ? И защо? Как започна да снимаш? И кое е най-приятното нещо в снимането? (винаги ми е било любопитно, тъй като аз не се занимавам с фотография) Кой е любимият ти цвят и защо? И като за край- Защо твърдиш, че си Господ? Толкова за сега. А и определено твърдението ти, че не слушаш музика ме обърка, вместо да създаде някакво мнение. | |
| | | Moonstalker
| Заглавие: Re: Stalker, Darky, Kasi, Foxy, House, Fighter, Poker face ...if you don't know me I'm just God ^^ Нед Яну 31, 2010 9:12 pm | |
| уо Амии... не слушам музика, защото не ми харесва Русе ;d Магазини <3 ъъ атлас анатомий человека нищо, че не знам руски картинките rock ;D По въпроса, защо искам да стана хирург мога да говоря (пиша) с часове.Ама на кратко 3 месеца от лятото прекарах в болницата когато се прибирах четях анатомии и друга медицинска литература, защото ми беше интересно ( и все още ми е ) обичам болници никого не обичам толкова колкото болницата на истина, може би само себе си.Шсичко тръгна от там, че чаках пред интензивното една вечер към 9 и нещо и нали то минават разни хора на колички с разни тръби и гадости по тях и на сички им ставаше гадно само на мен не.Напротив много ми беше интересно и така... Нощ. хаха... защоо хаха Ммм много исках да снимам ама много и постоянно катовидех нещо хубаво казвах "е тва ся ако имах с кво да о снимам" и те наще се пречупиха под силния ми психически терор, че ми купиха канон-а ;D най - приятното... ъм то ми е се там аз не глася нещата които снимам минавам прая 4382645283458 снимки после от всичките става само 1 xD аз обичам да ги оправям на photoshop-a ^^ Господ съм... защото съм. | |
| | | sparkling_dust
Брой мнения : 303 Points : 342 Reputation : 4 Join date : 29.01.2010 Age : 32
| Заглавие: Re: Stalker, Darky, Kasi, Foxy, House, Fighter, Poker face ...if you don't know me I'm just God ^^ Нед Яну 31, 2010 9:31 pm | |
| Хм, интересен човек си. Ам знаеш ли, може и наистина да си нещо като Бог, стига да станеш хирург. Все пак хирурзите спасяват човешки животи, right? Та, опиши се с един глагол, едно съществително и едно прилагателно? Кое е най-хубавото нещо, което някой ти е казвал? Обичаш ли да мечтаеш? Вярваш ли, че човек е роден с точно определна цел? | |
| | | Moonstalker
| Заглавие: Re: Stalker, Darky, Kasi, Foxy, House, Fighter, Poker face ...if you don't know me I'm just God ^^ Пон Фев 01, 2010 5:23 pm | |
| Аз не се съмнявам, че съм бог ;D глагол - подскачам съществително - анатомия прилагателно - зла Най хубавото нещо >.> , защо ли не се сещам. М аз мечтая само за едно нещо ама го мечтая много “.“ Ем да... | |
| | | Mixi
Брой мнения : 111 Points : 121 Reputation : 3 Join date : 01.02.2010
| Заглавие: Re: Stalker, Darky, Kasi, Foxy, House, Fighter, Poker face ...if you don't know me I'm just God ^^ Пон Фев 01, 2010 6:04 pm | |
| 1. Даваш ли си аватара? 2. 1 не е на сериозно 3. Е вярваш ли в друг господ освен себе си? 4. целта оправдава ли средствата? 5. Какъв хирург по-точно? 6. Мислиш ли, че мечтата ти ще е същата след години? Защо? | |
| | | jrockgirl
Брой мнения : 25 Points : 29 Reputation : 0 Join date : 01.02.2010 Age : 29 Местожителство : Там някъде
| Заглавие: Re: Stalker, Darky, Kasi, Foxy, House, Fighter, Poker face ...if you don't know me I'm just God ^^ Пон Фев 01, 2010 9:20 pm | |
| 1.Защо казваш,че си господ? 2.Като игнорираме това..ти вярваш ли в него? 3.Защо дъ ф*к не слушаш музика? 4.Мислиш ли,че като порастнеш и ако станеш хирург ще си работохолик? 5.Обичаш ли гларуси? 6.Плачеш ли често?Защо? | |
| | | Moonstalker
| Заглавие: Re: Stalker, Darky, Kasi, Foxy, House, Fighter, Poker face ...if you don't know me I'm just God ^^ Пон Фев 01, 2010 9:49 pm | |
| 1. Даваш ли си аватара? Крадени неща не давам ;Д 3. Е вярваш ли в друг господ освен себе си? Ммм не 4. целта оправдава ли средствата? Да 5. Какъв хирург по-точно? Онко 6. Мислиш ли, че мечтата ти ще е същата след години? Защо? Защо ли , защото от доста време е такава, а и най хубавите си дни преживях в болницата и нищо не може да ги замести.
1.Защо казваш,че си господ? - Защото съм 2.Като игнорираме това..ти вярваш ли в него? Винаги съм имала вяра в себе си 3.Защо дъ ф*к не слушаш музика? Трябва ли ? 4.Мислиш ли,че като порастнеш и ако станеш хирург ще си работохолик? Абсолютно, ще се лиша от всякакъв личен живот и ще спасявам хора докато не изкупя греховете си :^) 5.Обичаш ли гларуси? Не 6.Плачеш ли често?Защо? Не често , но се случва когато някой много ме ядоса >.> | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Stalker, Darky, Kasi, Foxy, House, Fighter, Poker face ...if you don't know me I'm just God ^^ | |
| |
| | | | Stalker, Darky, Kasi, Foxy, House, Fighter, Poker face ...if you don't know me I'm just God ^^ | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |