Latest topics | » Къде е коледното настроениеЧет Дек 12, 2013 7:08 pm by moredn » Мисъл на деняЧет Дек 12, 2013 7:03 pm by moredn » Какво търсим тук?Чет Дек 12, 2013 7:01 pm by moredn » Идилия в бледи стиховеСъб Юли 20, 2013 12:15 pm by hrodopski » Мъдри мисли свързани с любовтаНед Юли 14, 2013 12:29 pm by moredn » Колко жалко, колко болноПон Апр 29, 2013 5:41 pm by hrodopski » Нож с две остриетаСря Авг 22, 2012 7:31 pm by perfect_stranger » Какво слушате в момента?Чет Апр 05, 2012 5:23 pm by Glrk » ПОКАНА - АРТ РЕЗИДЕНЦИЯ "СТАРОТО УЧИЛИЩЕ", 2012Сря Апр 04, 2012 10:42 am by palica |
Poll | | Какво търсим тук? | Влизам, за да видя/покажа различни произведения на изкуството. | | 27% | [ 6 ] | Любопитно ми беше в началото и се привързах към сайтчето. | | 27% | [ 6 ] | Търся нови запознанства и контакти. | | 5% | [ 1 ] | Разнообразявам скуката. | | 32% | [ 7 ] | И аз не знам защо съм тук? | | 9% | [ 2 ] |
| Общо гласове : 22 |
|
|
| Хайде да се опознаем ^^ | |
|
+8libs Glrk eastern_flower Lavatera my.wild L'Arc~en~Ciel jrockgirl Love. 12 posters | Автор | Съобщение |
---|
Love. The big Mama
Брой мнения : 293 Points : 584 Reputation : 14 Join date : 24.01.2010 Age : 32
| Заглавие: Хайде да се опознаем ^^ Вто Фев 02, 2010 7:55 pm | |
| 1.Име: 2.Прякор/Как ти викат на галено: 3.Години: 4.Зодия: 5.Адрес/Град: 6.Професия/Занимание: 7. Кажете нещо повече за вас: 8. Вашата снимка:
Ето ме и мен: 1. Виолета 2. Вили, Вилч, Вилс 4. 18 (почти) 5. Бургас; К-с Лазур 6. В момента съм безработна и уча. 7. Ами Трудно ми е е да говоря за себе си. В интерес на истината съм едно нисичко човече, което има известно влечение към изкуството и обича да се занимава с това. Обичам да хапвам лешници, да ходя на приятни местенца в гората и да пиша. Друго - питайте. За сега това се сещам 9. - http://storage3.album.bg/25a/1164628_orig_446b2_11462477.jpg
Последната промяна е направена от Love. на Вто Фев 02, 2010 8:30 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | jrockgirl
Брой мнения : 25 Points : 29 Reputation : 0 Join date : 01.02.2010 Age : 29 Местожителство : Там някъде
| Заглавие: Re: Хайде да се опознаем ^^ Вто Фев 02, 2010 8:03 pm | |
| 1.Анелия 2.Ммм Ани,Ан,Анс,Анче,Куче и др 3.14 4.Близнаци 5.Бургас 6.обичам да рисувам иначе съм ученичка 7.Ммми мисля,че знаете доста 8.Аз | |
| | | L'Arc~en~Ciel
Брой мнения : 13 Points : 17 Reputation : 0 Join date : 13.02.2010
| Заглавие: Re: Хайде да се опознаем ^^ Съб Фев 13, 2010 1:31 pm | |
| 1.Име: Иванела 2.Прякор/Как ти викат на галено: Лин 3.Години: 14 4.Зодия: Близнаци 5.Адрес/Град: София 6.Професия/Занимание: Ядене о0 7. Кажете нещо повече за вас: шизофреничка и шокохоличка 8. Вашата снимка: няма такива екстри xD | |
| | | my.wild
Брой мнения : 34 Points : 42 Reputation : 1 Join date : 19.02.2010 Age : 32
| Заглавие: Re: Хайде да се опознаем ^^ Пет Фев 19, 2010 5:39 pm | |
| 1.Име: Казвам се Яна. 2.Прякор/Как ти викат на галено: Главно Янче, но предпочитам Яна. 3.Години: 17, но през април ставам на 18. 4.Зодия: Овен. 5.Адрес/Град: София. 6.Професия/Занимание: В момента уча рисуване и реклама, интересувам се и от актьорско майсторство, но за сега съвсем любителски. 7. Кажете нещо повече за вас: Падам се индивидуалист човек, който цени собствена си компания и пази свободата си. Обичам животните и природата, някак си чисти и зареждащи са, откъсват те от ежедневието и дребните проблеми. Вегетарианка съм пак по същите причини, но и също така смятам, че тялото ми не е гробище. На мнение съм обаче, че да обеждаващ един човек в подобен принцип е безсмислено, тъй като ако той не изпитва нуждата и не разбира защо прави или вярва в нещо, то смисълът се губи. Обожовам театъра, той е една магия, пренасяща те в един друг свят. Осещането е наистина прекрасно. Обичам дългите вечери и философските разговори с приятели на по биричка или нещо друго. Обичам да разсъждавам и да мисля за нещата, да си ги обяснявам и да откривам важните за мен неща. Вярвам, че всичко в живота на човек е там за да го научи на нещо. Дори най-тежките ситуации и смятам, че единственият начин човек да се справи с тях е да спре за момент и да погледне в себе си и именно там да потърси първоизточника на всичко. Освен това мисля, че положителната нагласа определено прави живота малко по-добър. Обожавам да пътувам и да се разхождам, обичам да виждам нови неща и да разбирам как мислят и живеят различните хора. Харесвам историите и легендите съпътсващи всичко това. Често се улавям, че в главата си съм някъде далече от реалността. По принцип съм доста отнесена и замислена, на моменти все едно съм си в мой свят. Чувствам се дълбоко в себе си дете, което не знае на къде ще го отвее вятъра, но и не мисли за това. Толкова достатъчно ли е? 8. Вашата снимка Моя милост | |
| | | Lavatera
Брой мнения : 53 Points : 63 Reputation : 0 Join date : 21.02.2010 Age : 34 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Хайде да се опознаем ^^ Нед Фев 28, 2010 7:52 pm | |
| 1.Име: Гинка 2.Прякор/Как ти викат на галено: най-често Гин 3.Години: 20 4.Зодия: типичен рибок 5.Адрес/Град: Пловдив 6.Професия/Занимание: не работя, студентка съм 2 година Археология в ПУ, и като че ли това ми е главното занимание. 7. Кажете нещо повече за вас: би мисе искало да кажа нещо, с което ще накрам всеки прочел нещо за мен да ахне от възторг, но такова нещо няма. Обикновен човек, със съвсем обикновени занимания. Пътуване, МУЗИКА, фотография,история книги, театър, кино и прочие, са обощените неща, от които се интересувам, и които най-общо казано запълват дните ми. Да опиша себе си, малко трудно.. мисля, че никой не може да изрази напълно какво е в него, и кой е той самият. Тъй че, мисля да спра до тук. 8. Вашата снимка: Oп | |
| | | eastern_flower
Брой мнения : 21 Points : 27 Reputation : 0 Join date : 06.03.2010 Age : 34
| Заглавие: Re: Хайде да се опознаем ^^ Пон Мар 08, 2010 11:28 am | |
| 1.Име: Анна
2.Прякор/Как ти викат на галено: Прякор нямам,но всички ми викат на галено по различен начин:Ани,Ан,Анета,Анюша,Анджи и т.н.
3.Години: 19 и 2/3
4.Зодия: Между рак и лъв съм.Смятам,че имам и от двете по нещо,но повече клоня към рачешките черти
5.Адрес/Град: Пловдив,но уча в София
6.Професия/Занимание: Студентка съм в пъри курс в УНСС.Не работя,но все повече се замислям за тази дейност.Много ми се иска на първо време лятото да поработя в някоя книжарница или библиотека.
7. Кажете нещо повече за вас: Не съм особено добра в описателната дейност на моята личност.Ако тръгна да съм обширна,изпускам нещо.Ако реша да кажа само най-важните неща,после решавам,че съм акцентирала не на каквото е трябвало.На разположение съм за всякакви въпроси в моята тема и смятам,че така хората най-лесно биха ме опознали.
8. Вашата снимка: Моя милост | |
| | | Glrk
Брой мнения : 335 Points : 423 Reputation : 2 Join date : 23.03.2010 Age : 35 Местожителство : Plovdiv
| Заглавие: Re: Хайде да се опознаем ^^ Вто Мар 23, 2010 9:35 pm | |
| 1.Име: - Александър 2.Прякор/Как ти викат на галено: - Алекс, Санди 3.Години: 20-21 4.Зодия: - Дева 5.Адрес/Град: - Пловдив 6.Професия/Занимание: - уча в ТУ-Пловдив, специалност Машинен Инженер 7. Кажете нещо повече за вас: - винаги усмихнат, обичам природата, обожавам театъра, бля-бля-бляяяяя, аве другото ше си го разберете в последствие 8. Вашата снимка: - ЦЪК | |
| | | libs
Брой мнения : 40 Points : 42 Reputation : 0 Join date : 25.03.2010 Age : 103 Местожителство : Аway
| Заглавие: Re: Хайде да се опознаем ^^ Чет Мар 25, 2010 10:45 pm | |
| 1.Име:Жанина2.Прякор/Как ти викат на галено: Жу, Жуки, Жуки-звър /нз защо/ 3.Години:144.Зодия:скорпион 5.Адрес/Град:Бургас ;дд6.Професия/Занимание: АМи вмомента уча в ПМГ - немски и математика , а през свободното си време снимам : )7. Кажете нещо повече за вас:Оох,ами попринцип не обичам да говоря много за себе си, просто защото не знам как да се опиша.. Много сложен човек съм.. Обичам да слушам музика (абсолютно всякаква ;дд ), да рисувам, да пея, да танцувам, ама това става когато не мее е налегнал мързела (90% от времето). Пред хора винаги съм веселата, забавната и т.н. , но като съм си самичка съм съвсем рзлична.. точно обратното.. Директен човек съм - абсолютно винаги казвам какво мисля..Мразя да ми говорят зад гърба, предпочитам сичко да ми казват директно, за да се изяснят нещата.. Обичам да ходя на плажа с кучето ми и да цопкам във водата кто малките дечица.. Обожавам ляото да скачам отмоста, макар че не мога да плувам.. (За напред планирам и да скоча с бънджиии ^^ )8. Вашата снимка: вижте тук | |
| | | perfect_stranger
Брой мнения : 239 Points : 305 Reputation : 9 Join date : 07.02.2010 Age : 29 Местожителство : Pz
| Заглавие: Re: Хайде да се опознаем ^^ Пон Мар 29, 2010 4:48 pm | |
| Май дойде ред и аз да се представя. 1.Име: Златина 2.Прякор/Как ти викат на галено: Злати, Диди и много други 3.Години: 15 4.Зодия: Водолей 5.Адрес/Град: Пз 6.Професия/Занимание: Ученичка 7. Кажете нещо повече за вас: Питайте какво пожелаете и аз ще ви отговоря (или не хи-хи), но само не ме измъчвайте като ме карате сама да се описвам. 8. Вашата снимка: http://www.picbg.net/u/52824/36253/418630.jpg | |
| | | Perfection.
Брой мнения : 43 Points : 52 Reputation : 2 Join date : 20.05.2010 Местожителство : The invisible strawberry field.
| Заглавие: Re: Хайде да се опознаем ^^ Нед Юни 27, 2010 6:13 pm | |
| 1.Име: - Яница.
2.Прякор/Как ти викат на галено: - Ян, Яни, Янжи.
3.Години: - 16..
4.Зодия: - Близнаци.
5.Адрес/Град: - Кърджали.
6.Професия/Занимание: - Все още ученичка, иначе нямам по-особени занимания.
7. Кажете нещо повече за вас: - Повече.
8. Вашата снимка: - Имаше си тема за това, там вече се показах.
| |
| | | The Red Rose
Брой мнения : 8 Points : 10 Reputation : 0 Join date : 12.03.2011 Местожителство : тук някъде...
| Заглавие: Re: Хайде да се опознаем ^^ Чет Апр 28, 2011 12:34 pm | |
| Да пусна и аз малко информация за себе си: 1. Име: Мария 2. Прякор/Как ти викат на галено: Миме 3. Години: 27 4. Зодия: Скорпион 5. Адрес/Град: Твърдица 6. Професия/Занимание: оператор на лиропол 7. Кажете нещо повече за вас: Мога да отговоря на този въпрос на скайпа или чрез ЛС... Но така или иначе ми е трудно да говоря за себе си. 8. Вашата снимка: Колкото и глупаво да звучи, снимки нямам. Мразя да се снимам. Съжалявам, че бях толкова кратка! | |
| | | Jane Undead
Брой мнения : 8 Points : 12 Reputation : 0 Join date : 28.04.2011
| Заглавие: Re: Хайде да се опознаем ^^ Съб Апр 30, 2011 12:24 am | |
| Ето ме и мен.
1. Име: Снежана
2. Прякор/Как ти викат на галено: Снежа, Жана, наскоро колегите решиха да ми викат Снеж. Е, какво пък, на мен ми харесва.
3. Години: 24
4. Зодия: Водолей, Тигър
5. Адрес/Град: Павия, Италия (само за известно време), иначе София
6. Професия/Занимание: Студент по физика
7. Кажете нещо повече за вас: Обичам да пиша и да си лафя с приятелите. А също и да псувам програмите, които не искат да ми тръгват, на различни езици - човешки и машинни.
8. Вашата снимка: Мързи ме, сори. Някой друг път. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Хайде да се опознаем ^^ | |
| |
| | | | Хайде да се опознаем ^^ | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |