djenny_m
Брой мнения : 187 Points : 236 Reputation : 1 Join date : 25.02.2010 Age : 38 Местожителство : София
| Заглавие: Как се запознах с любимия човек Съб Мар 06, 2010 9:51 pm | |
| Това е един от най-интересните моменти - запознанството на двама души.... | |
|
djenny_m
Брой мнения : 187 Points : 236 Reputation : 1 Join date : 25.02.2010 Age : 38 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Как се запознах с любимия човек Вто Май 18, 2010 9:16 pm | |
| Ами ние се запознахме на държавния изпит, когато завършвахме техникума - беше ми свършил графитът и само той имаше да ми услужи. Но съдбата се мъчеше да ни срещне от по-отрано. Бяхме заедно на уроци по рисуване. После аз се махнах от този преподавател и отидох при друг. След това на кандиданстуденските в единия от университетите се паднахме един до друг. Аз го запомних от тогава, но той мене не. Но в 13 клас на държавния изпит беше моментът в който официално ние се запознахме. После се записахме заедно за изпити в университетите, после се засичахме по изпитите. Той винаги ме чакаше и ме изпращаше. Но тогава аз не му обърнах внимание, защото бях влюбена в друг /най-голямото ми разочарование/. Приеха ме, записах се, с него цяло лято не се бяхме чували. Смених си номера. Той ме е търсил, но без резултат. Бях му дала една презентация на класа ми,в която имаше адреси и телефони на всички. От там ми видял домашния. Звънял е да ме търси в продължение на месец, но аз бях на лекции, а той не знаеше, че съм приета да следвам. След това той попитал майка ми за номера ми, но тя без да иска му казала една цифра по-малко. Той пак не могъл да ме намери. След седмица пак се обаждал на мама и този път се намерихме. Излязохме, харесахме се и се взехме | |
|