Latest topics | » Къде е коледното настроениеЧет Дек 12, 2013 7:08 pm by moredn » Мисъл на деняЧет Дек 12, 2013 7:03 pm by moredn » Какво търсим тук?Чет Дек 12, 2013 7:01 pm by moredn » Идилия в бледи стиховеСъб Юли 20, 2013 12:15 pm by hrodopski » Мъдри мисли свързани с любовтаНед Юли 14, 2013 12:29 pm by moredn » Колко жалко, колко болноПон Апр 29, 2013 5:41 pm by hrodopski » Нож с две остриетаСря Авг 22, 2012 7:31 pm by perfect_stranger » Какво слушате в момента?Чет Апр 05, 2012 5:23 pm by Glrk » ПОКАНА - АРТ РЕЗИДЕНЦИЯ "СТАРОТО УЧИЛИЩЕ", 2012Сря Апр 04, 2012 10:42 am by palica |
Poll | | Какво търсим тук? | Влизам, за да видя/покажа различни произведения на изкуството. | | 27% | [ 6 ] | Любопитно ми беше в началото и се привързах към сайтчето. | | 27% | [ 6 ] | Търся нови запознанства и контакти. | | 5% | [ 1 ] | Разнообразявам скуката. | | 32% | [ 7 ] | И аз не знам защо съм тук? | | 9% | [ 2 ] |
| Общо гласове : 22 |
|
|
| Думи разпилени. Човек. | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Lavatera
Брой мнения : 53 Points : 63 Reputation : 0 Join date : 21.02.2010 Age : 34 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Думи разпилени. Човек. Нед Мар 07, 2010 6:06 pm | |
| Ок, нарцис съм. Нарцис, който си запълва времето с правене на теми за себе си. Та, нарцис съм. Гинка се казвам, 20 годишна, от Пловдив. Студентка, 2 година археология в ПУ. Музика, фотография, режисура, писане.. част от нещата, от които се интересувам. Мълчалива и обичаща да наблюдава. Те така. | |
| | | my.wild
Брой мнения : 34 Points : 42 Reputation : 1 Join date : 19.02.2010 Age : 32
| Заглавие: Re: Думи разпилени. Човек. Нед Мар 07, 2010 7:35 pm | |
| Здравей, аз съм Яна. Ето няколко въпроса: - Археологията е наистина интересна. Какво те привлече към нея? Защо избра именно това? - Каква зодия си? - Според твоите си наблюдения, кое е по-вярно за теб - да се нагаждаш по хората, в чиято компания се окажеш или предпочиташ да си само с отбрани приятели и познати, с които знаеш, че се разбираш и отбягваш случайните? - Обичаш ли животните? А имаш ли домашни любимци? - Кои са любимите ти книги? - А филми? - Как би се определила - като индивидуалист или по-скоро като социялен човек, предпочитащ да е в компания и да работи в екип? Ами това е за сега от мен. | |
| | | Lavatera
Брой мнения : 53 Points : 63 Reputation : 0 Join date : 21.02.2010 Age : 34 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Думи разпилени. Човек. Нед Мар 07, 2010 8:51 pm | |
| Здрасти, приятно ми е (:
- Археологията е наистина интересна. Какво те привлече към нея? Защо избра именно това?
В интерес на истината като хлапе си мечтах да стана археолог. С една приятелка постоянно сме говорили как като пораснем ще ходим в Египет и ще правим велики открития. С времето забравих за тази си мечта. Дойде време да кандидатствам.. видях тази специалност ии.. нататък е ясно. Ако трябва да съм честна, не ми беше първо желание, но след като ме приеха тази специалност си казах.. ей, това не се случва случайно, не трябва да изпускам тази възможност. Иначе, историята винаги ми е била интересна. Просто това е едно от нещата, с които се чувствам в свои води. И така. : )
- Каква зодия си? Типичен рибок съм.
- Според твоите си наблюдения, кое е по-вярно за теб - да се нагаждаш по хората, в чиято компания се окажеш или предпочиташ да си само с отбрани приятели и познати, с които знаеш, че се разбираш и отбягваш случайните?
По принцип съм затворен човек, така че когато има чужди хора около мен се чувствам неспокойна и несигурна. От друга страна обаче, обичам да се сблъсквам с различните светове на хората. Еднозначен отговор не мога да ти дам. По удобна ми е втората ситуация, а по – интересна първата.
- Обичаш ли животните? А имаш ли домашни любимци?
Обичам ги да, но това не ми пречи да се страхувам от тях. Голяма паника съм. Домашни любимци нямам. Като далечно подобие на домашен любимец, който съм имала, мога да спомена рибки.
- Кои са любимите ти книги? Охо книжки, обичам ги.. да видим.. Портретът на Дориан Грей, Романът на Яворов, На Изток от Рая, Любовникът на лейди Чатърли, Към един незнаен бог, Алексис Зорбас, Принцът на приливите, Тютюн... има и още, но забих.
- А филми? Само да спомена, че съм кино маниак и този въпрос леееееко ме затруднява. Но да изброя някои от тях. Little Miss Sunshine, Into the wild, Cashback, Peaceful Warrior, Le scaphandre et le papillon, Mar Adentro, Once, American Beauty, Arizona dream, Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain, Moulin Rouge, Forrest Gump, Green Mile, The terminal, Big fish...
- Как би се определила - като индивидуалист или по-скоро като социялен човек, предпочитащ да е в компания и да работи в екип? До сега винаги съм искала да бъда в екип, просто защото нямам достатъчната смелост, да се проявявам сама. Да обаче, обичам да се налагам. Обичам да ръководя нещата. В екипът и компанията се изискват компромиси от всички. Някакси ми е трудно по този начин. Индивидуализмът май повече ме характеризира.
Мерси за въпросите, дано съм била достатъчно изчерпателна. (: | |
| | | Glrk
Брой мнения : 335 Points : 423 Reputation : 2 Join date : 23.03.2010 Age : 35 Местожителство : Plovdiv
| Заглавие: Re: Думи разпилени. Човек. Вто Апр 13, 2010 1:14 pm | |
| Как е хавата съгражданке Я дай малко инфо за име и примерно любимо място за пиене на кафенце у Филибето. Името - щото обичам да знам с кого разговарям, а другото - просто така, да върви разговора | |
| | | Lavatera
| Заглавие: Re: Думи разпилени. Човек. Вто Апр 13, 2010 1:24 pm | |
| Охо, здрасти. Гинка Маринова на квадрат съм аз. Приятно ми е. Хавата е екстра, като изключим факта, че трябва да пиша курсова работа, а вместо това цикля тук. Хаха, за кафетата честно казано не мога да ти дам отговор. Не обичам много да вися по тях, прекалеено са ми скучни. Най-често обаче се заседявам във Венерата, покрай универститета и да речем artnewscafe . Те така | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Думи разпилени. Човек. | |
| |
| | | | Думи разпилени. Човек. | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |