Latest topics | » Къде е коледното настроениеЧет Дек 12, 2013 7:08 pm by moredn » Мисъл на деняЧет Дек 12, 2013 7:03 pm by moredn » Какво търсим тук?Чет Дек 12, 2013 7:01 pm by moredn » Идилия в бледи стиховеСъб Юли 20, 2013 12:15 pm by hrodopski » Мъдри мисли свързани с любовтаНед Юли 14, 2013 12:29 pm by moredn » Колко жалко, колко болноПон Апр 29, 2013 5:41 pm by hrodopski » Нож с две остриетаСря Авг 22, 2012 7:31 pm by perfect_stranger » Какво слушате в момента?Чет Апр 05, 2012 5:23 pm by Glrk » ПОКАНА - АРТ РЕЗИДЕНЦИЯ "СТАРОТО УЧИЛИЩЕ", 2012Сря Апр 04, 2012 10:42 am by palica |
Poll | | Какво търсим тук? | Влизам, за да видя/покажа различни произведения на изкуството. | | 27% | [ 6 ] | Любопитно ми беше в началото и се привързах към сайтчето. | | 27% | [ 6 ] | Търся нови запознанства и контакти. | | 5% | [ 1 ] | Разнообразявам скуката. | | 32% | [ 7 ] | И аз не знам защо съм тук? | | 9% | [ 2 ] |
| Общо гласове : 22 |
|
|
| Вашето мнение за моногамията и "отворената връзка"! | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Glrk
Брой мнения : 335 Points : 423 Reputation : 2 Join date : 23.03.2010 Age : 35 Местожителство : Plovdiv
| Заглавие: Re: Вашето мнение за моногамията и "отворената връзка"! Пон Юли 05, 2010 9:22 pm | |
| Това е идеята на Моногамията. Когато се обържеш с някой, с който създаваш семейство... да НЕ му изневеряваш... Да си с него ФОревър. А не да да имаш краткотрайни връзки с разни хора | |
| | | Денерис
Брой мнения : 14 Points : 21 Reputation : 1 Join date : 17.06.2010
| Заглавие: Re: Вашето мнение за моногамията и "отворената връзка"! Пон Юли 05, 2010 9:27 pm | |
| Добре, до сега колко пъти си се женил?! Девойчето пуснало темата, едва ли е имала предвид брачна връзка. Никой не говори за врак и семейство или поне не аз. | |
| | | djenny_m
Брой мнения : 187 Points : 236 Reputation : 1 Join date : 25.02.2010 Age : 38 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Вашето мнение за моногамията и "отворената връзка"! Пон Юли 05, 2010 9:37 pm | |
| В тази тема всеки си изразява мнението за моногамията. В случая авторката на темата е имала предвид моногамията в една връзка. Повечето от потребителите са тинейджъри и предполагам никой не се замисля сериозно на тема "брак" или "дали брачният им партньор ще им е достатъчен" в тази си възраст.... Освен това голяма част от тях не са имали сексуална връзка. | |
| | | perfect_stranger
Брой мнения : 239 Points : 305 Reputation : 9 Join date : 07.02.2010 Age : 29 Местожителство : Pz
| Заглавие: Re: Вашето мнение за моногамията и "отворената връзка"! Пон Юли 05, 2010 9:52 pm | |
| Джени ако ми беше наблизо щях да те разцелувам. Аскам да си изразите своето мнение и то да е колкото е възможно по-ясно. Какво ви е мнението за моногамията в обикновенна връзка и какво е то (мнението) в връзката, която ще продължи до края на живота ви са две различни неща (а аз съм на приципа "Разликата между каприза и "вечната любов" е само тази, че капризът трае малко повече") | |
| | | Glrk
Брой мнения : 335 Points : 423 Reputation : 2 Join date : 23.03.2010 Age : 35 Местожителство : Plovdiv
| Заглавие: Re: Вашето мнение за моногамията и "отворената връзка"! Пон Юли 05, 2010 9:56 pm | |
| НО термина Моногамия не може да бъде изпозван за временна връзка. По-добре името на темата да беше... отворена врзъка. Това се опитвам да ви обясня.... не можеш да изпозваш един термин, а да го разбираша както ти си искаш | |
| | | djenny_m
Брой мнения : 187 Points : 236 Reputation : 1 Join date : 25.02.2010 Age : 38 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Вашето мнение за моногамията и "отворената връзка"! Вто Юли 06, 2010 1:23 am | |
| Алекс, променила съм името на темата. Прав си за термините, но специално тук, аз мисля, че стана ясно, че авторката на темата не е имала предвид моногамията в брака, а във една връзка. Нека не бъдеме дребнави. На всички им стана ясно за същината на темата. Дали термина е бил употребен на място или не, не е чак толкова важно, след като се подразбира за какво става въпрос. Сега вече всеки може да си изрази мнението - и опитните и неопитните, всеки да каже какво мисли по въпроса - кеф му било за моногамията, кеф му за "отворените връзки". | |
| | | perfect_stranger
Брой мнения : 239 Points : 305 Reputation : 9 Join date : 07.02.2010 Age : 29 Местожителство : Pz
| Заглавие: Re: Вашето мнение за моногамията и "отворената връзка"! Сря Ное 24, 2010 8:56 pm | |
| И ето една много добре описана гледна точка:
Аз съм моногамна. Серийно моногамна. Не съм само с един мъж през цялото време, но когато съм с един мъж, не си мисля за друг и не желая друг. Нямам голяма бройка мъже. Четирима само. Не гоня бройката, винаги съм гледала чувствата. Ако не обичам мъжа и той не е единствения, който желая в момента, въобще не стигам до инт...имност с него. Не съм като онези кучки дето само се чудят кого да излашкат. Винаги съм им се чудела. Аз просто се отдавам само на един изцяло и всичко останало е без значение. Например тази сутрин в осем ми се обади първата ми голяма любов. “Ела да те прослушам в офиса ми”. Отидох, естествено, той ми е първата голяма любов. Така страстно се любихме. Не си и помислих за друг мъж. Нали вече ви казах, моногамна съм. Имахме такава луда история. Невероятни спомени. Винаги е бил до мен, когато съм имала нужда. Както сега. Толкова го желаех. Подпря ме на парното с гръб и ми доказа колко много означаваме един за друг. Върха си беше, какво да ви разправям. Прибрах се взех си душ, и тъкмо да седна на компютъра да початя, получавам смс: “Долу в барчето под вас съм.”. Втората ми голяма любов. Не слязох в барчето, ами му пуснах смс: “Ами качвай се де”. Толкова рядко го виждах, не живее в града ни вече идва от време на време. Нахлу като невиждал жена. Направихме го прави до стената. Беше невиждан секс. Моногамен. Изгоних го бързо обаче. Съпругът ми си идваше понякога да обядва, а наближаваше 12.00 часа. Поизмих се и тъкмо влязо в ритъма на ежедневието мъжа ми влезе. “Мила, толкова малко време оставаме сами”. Аз тъкмо правех салатата. Много обичам мъжа си. Той е третата ми голяма любов. Имаме деца. Грижи се за мен. Когато съм с него не помислям за друг. Съвсем отгкровено ви го казвам. Рядко има като нас, хармонични двойки. Хвана ръката ми и ме завлече в спалнята ни, нашата свещена любовна обител. С него секса продължи повече от час. Обичахме да пробваме от всичко. Прекрасен любовник е. Ако искате вярвайте. Откакто съм омъжена за него, не съм се омъжвала за друг. Нали ви казах, моногамна съм. Изпратих го каталясала. За днес ми стигаше. Просто и да си моногамен никак не е лесно, не е за всеки, да знаете. И тъкмо да си легна да почивам, телефона звъни. Викам си няма да го вдигна. Но беше доста упорито. Вдигнах накрая. Последната ми голяма любов. Бях забравила, че онзи ден се бяхме уговорили да се видим днес. Бях луда по него. На такъв мъж никоя жена не би отказала. Просто сърцето ми преливаше от обич и страст към него. Веднага забравих всичко останало и хукнах към тях. Влязох рошава и запъхтяна. Започна ме в движение от антрето. Не ме съблече, само ми събу панталоните донякъде. Той харесваше така, недосъблечена жена. Казваше: “Все едно не си изцяло моя”. А аз бях изцяло негова. Само негова. Поне докато бях тук с него. “Обичам те”, повтарях и не лъжех. Обичах го. Нали ви казвам, аз съм моногамна. Серийно монагамна. Обичам само мъжа, с когото съм в момента и нямам нужда от друг. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Вашето мнение за моногамията и "отворената връзка"! | |
| |
| | | | Вашето мнение за моногамията и "отворената връзка"! | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |